Следва

The Golden Project – картини и музика в едно

BEBE с концерт на плажа на къмпинг Градина

“High Summer 2014” – новата лятна музикална линия...

Events преди 9 години
„High Summer 2014” енай-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието.
 
Това лято, на различни дати и дестинации в България, ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.
 
В „High Summer 2014”, B•OK Entertainment събира някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена, с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно и незабравимо, наситено с изключителни музикални емоции.  
 
Най-яката поредица летни събития, стартира на 20-ти юни с парти-промоция на родната реге звезда Jahmmi Youth в столичния култов клуб „Маймунарника“. В юнската вечер почитателите на регето ще могат първи да видят чисто новия клип на българския изпълнител „Викай“.
 
Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014” ще бъдеексцентричната испанска певица BEBE на 8-ми август на плажа на къмпинг Градина.
 
Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBEс нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.


Очаквайте скоро още-интересни новини и любими имена от българската и световна сцена, в програмата на „High Summer 2014”.
 
Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.
 
Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE- 08 август, част от „High Summer 2014” е 30 лв. Количествата са ограничени.

 

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.