Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 30 юни - 6 юли

Лили Иванова с ексклузивно интервю за „120 минути”

Специален гост в „120 минути” тази събота, 28 юни, от 17.00 часа щe...

Events преди 9 години

Специален гост в „120 минути” тази събота, 28 юни, от 17.00 часа ще бъде най-известната българка, която за нас е просто Лили. В студиото на Светослав Иванов тя ще даде едно различно и неподправено интервю. Едно интервю като никое друго, в което освен всичко друго Лили Иванова ще отговори на видео въпросите на 12 известни българи. Пред Светослав Иванов ще разкрие какво носи в себе си една жена, покорила десетки държави с таланта си. Тази събота Лили Иванова ще покори и зрителите на bTV с искреност, неподправеност и самоирония.

Последното издание на „120 минути” за този месец е подготвило за своите зрители и още един ексклузивен гост. Това е легендарният агент на КБГ- Михаил Любимов, човекът, ръководил операциите на КГБ за НАТО и Западна Европа. „50 души от КГБ работеха в бюрото в България, те контролираха повечето хора у вас, които бяха на власт”, споделя „Усмихнатият Майк” в своето интервю със Светослав Иванов.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?