Следва

Руши с нов албум

Най-красиво БГ дупе

След усилени няколкомесечни летни тренировки за най-хубаво дупе, имаме честта да видим резултатите...

Events преди 15 години

След усилени няколкомесечни летни тренировки за най-хубаво дупе имаме честта да видим резултатите. Стимулът, който даде известната марка sloggi на участниците е наградата от 15000 евро, едногодишен рекламен договор със sloggi и застраховка на атрактивните задни части.


 


След като на миналогодишния конкурс българско дупе зае челното първо място при жените, тази година sloggi даде нестандартен старт на кампанията "Show me your sloggi 2008" с фотосесия на двамата предишни победители - българката Кристина Димитрова и румънецът Андрей Андрей. Те демонстрираха атрактивна модели от есенно-зимната колекция, с която вчера се представиха и участниците в един от трите кръга.
 

Девет момичета и пет момчета от цяла България, класирани на челните места в интернет-изданието на конкурса, се бориха на БГ-финала за „най-хубаво SLOGGI”, но победителите са само двама - Биляна Йотовска (23 г.) от София и Мартин Медникаров (19 г.) от Варна.

На 12 Ноември в Париж нашите “Слогита” ще се конкурират с представители от цял свят на международния финал. Победителката на миналогодишния конкурс Кристина Димитрова се пребори в Мюнхен през ноември с конкуренти от 28 страни с общо 130 000 регистрирани потребители и 34 000 качени снимки и завладя първото място.
www.sloggi.com

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?