От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ромина Андонова

Днес, имаме възможността да разберем част от тайните на една от най-красивите Мис Българии...

Отдавна вече влизаме във форма за лятото и, колкото и да се забави с идването си то, знаем, че почти е наближил моментът, в който ще трябва да се съблечем на плажа и в най-лошия случай да изглеждаме прекрасно в чисто новите си бански.

Разбира се, и ние сме от почитателите на кратките срокове и смелите фантастични резултати, що се отнася до хранителните режими, които прилагаме, но също така знаем и, че рядко подобна комбинация е реалистична, въпреки всичките жертви, които правим в името на минус няколко килограма.

Има обаче, жени, които сякаш нямат никакви проблеми с външния си вид. Те са грациозни, красиви и сами по себе си привлекателни дами, които със самочувствие ползват телата си и дори успяват да ни накарат да им завидим понякога затова. На тези жени винаги сме им се възхищавали и не рядко сме се чудели как го правят те?!  Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?
 

Коментари: 1

M
Mishel (2014/07/08 / 16:21)
Не става ясно кърми ли? И защо е необходимо да отслабваш месец след раждането, какво ще стане ако отслабнеш 6 или 10 месеца след раждането, или пък година?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.