Следва

Тенденции при грима - Chanel Ombre Essentielle

Елексирът Fuel For Life Unlimited

Fuel For Life Unlimited спокойно може да се нарече новият елексир за жени. Безкрайно чувствен и пълен с усещане за волност...

Beauty News преди 15 години

Fuel For Life Unlimited спокойно може да се нарече новият елексир за жени. Безкрайно чувствен и пълен с усещане за волност и безграничност, този аромат те кара да се наслаждаваш на прекрасните безгрижни мигове.

Първото усещане от аромата е струя адреналин, която блика от свежите му цитрусови нотки. Лимон от Калабриа и свежа, богата на витамини мандарина придават плодова сочност. Ароматната симфония е допълнена от сочна круша и екзотична гуав.

Сърцевината на удоволствието се крие в аромата, на който не би моглад се наситиш. Украсен с виолетки, пробуждащи дръзки чувства Fuel For Life Unlimited е уханието на нощта. Изключително изискан букет от бели цветя обгръща сърцевината от женско биле. Легендарните в парфюмерията на 20те години на миналия век, тубероза, жасмин и ароматни лилии от Казабланка, концентрират упойващите си венчелистчета в сърцевината на опияняващия еликсир. За по-интензивна тайнственост на аромата, богатото на вода алое е примесено с аромат на мокри зелени листа. Fuel For Life Unlimited e още едно, изключително ефикасно средство за съблазняване.



Защитен от изплетена в кафяви и златни нишки мрежа, скъпоценният еликсир е готов за опустошителната игра. Стъкленият флакон е потопен в баня от опушен кварц и е гравиран със златен надпис, и всичко това прави парфюма разпознаваем от пръв поглед.

More from View Sofia

More Beauty News