Следва

Бербатов и принцът на Монако с общо селфи

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Шампионска Лига на УЕФА, е най-важният европейски клубен футболен турнир...

Events преди 9 години

Футбол: Партизан Белград - Лудогорец, мач-реванш от третия квалификационен кръг на УЕФА Шампионска Лига, директно

Diema, 6 август, 21:45 часа

Шампионска Лига на УЕФА, е най-важният европейски клубен футболен турнир. До сезон 1992/93 носи името Купа на европейските шампиони. Той се смята за един от най-престижните трофеи в световния клубен футбол. Провежда се всяка година от УЕФА.



Brain Games: Силата на убеждението

National Geographic, 6 август, 23:05 часа

Разкриваме тайните на науката, която стои зад силата на убеждението, както техниките, използвани, за да влияят на решенията, които взимаме.



Пряко: Тенис: Rogers Cup - Toronto (2014 ATP WORLD TOUR MASTERS 1000’s)

Film Plus, 7 август, 18:00 часа

Турнир от сериите Мастърс в Монреал/Торонто (известен още като Канадиън Оупън) е международен турнир по тенис от Сериите Мастърс. Той се провежда в два града в нечетните година в Монреал а през четните в Торонто.



Сладката Лорейн - кулинарно предаване

24 Kitchen, 8 август, 18:00 часа

Високо специализиран майстор-сладкар с години опит, натрупан в едни от най-успешните ресторанти във Великобритания и бивш супермодел, Лорейн Паскал е специалист в печенето и създаването на всеки възможен десерт.

В „Сладката Лорейн“ Лорейн показва както стари, любими рецепти, така и нови версии на модерни класики, полезни съвети и трикове, техники и готварски тайни при печенето.
От хлябове, мъфини, бисквити и кексове до сладки, торти, тарталети и пайове – рецептите на Лорейн вдъхновяват всички – и по-предпазливите, и по-опитните готвачи.



Премиера: Хирургът I

Cinemax, 9 август, 23:00 часа 

"Хирургът" с оригинално заглавие The Knick e продукция на брата на HBO – Cinemax. Сериалът е режисиран от носителя на Оскар Стивън Содърбърг („Бандата на Оушън“, „Ерин Брокович“, „Секс, лъжи и видео“ и продукцията на HBO с Майкъл Дъглас и Мат Деймън “Зад свещника. Моят живот с Либерачи”).

Действието се развива в 10 епизода, всичките режисирани от Содърбърг, в които се преплитат сюжети от професионалния и личния живот на Джон Такъри – главният хирург на „Никърбокър“.



Приключенията на пандите с Найджъл Марвин

Animal Planet, 10 август, 07:25 часа

В "Приключенията на пандите с Найджъл Марвин" изследователят пътува до Кирай, за да научи повече за гигантските панди. Той посещава красив резерват, който обитават пандите, преди да се насочи към дивата природа, за да постигне целта си да бъде първият човек, заснет с гигантска панда в нейната естествена среда. Освен това, той е удивлен от вида на кафяво бебе панда, едно от едва петте, известни на науката. По време на своето пътешествие Найджъл среща други удивителни същества, които живеят в бамбуковите гори, включително непослушни макаци, златни тесноноси маймуни, и пухкави бамбукови плъхове. Също така той храни очарователни червени панди, далечни роднини на гигантската панда.



"Харнас" - убежище за диви животни

Viasat Nature, 11 август, 11:15 часа 

"Харнас” е голяма ферма в южна Африка, предоставяща убежище на изоставени диви животни. Фермата е собственост на семейство Ван дер Мерве, което приема доброволци от целия свят да помагат в тяхното сиропиталище за животни. Тези мъже и жени имат възможност да общуват с екзотични животни, а също и да опознаят „истинската” Африка. Поредицата представя историята на животните, които обитават „Харнас”, а също и на група невероятни хора, даващи всичко от себе си да им помогнат.



Бъдещето на: Свръхчовеците

Discovery Science, 11 август, 16:50 часа

Бъдещето на...: Свръхчовеците Какво е бъдещето на свръхчовеците? Изкуствени крайници, които работят по-добре от естествените и бионично око, което превръща света ви в компютърен екран.


Да напуснеш общността на амишите: Лос Анджелис

TLC, 11 август, 11:00 часа

В документална поредица „Да напуснеш общността на амишите“,  млади амиши захвърлят старите традиции и се втурват към новия живот в бляскавата столица на света – Лос Анжелис. TLC навлиза в свят, в който думата „простота“ се счита за комплимент, и разкрива тайните на строгите традиции на религията и начина на живот на амишите, докато камерите проследяват живота на петима души, избрали да напуснат родното си място и да изследват света извън своята общност. Мат, Лизи, Бетси и Девън преследват своите мечти, рискувайки да изгубят всичко и всеки, когото познават. Всички те трябва да направят съдбоносна крачка – Лизи крие тайна от по-големия си брат Сам, който би направил всичко, за да запази семейството им цяло. Тези младежи плащат скъпо за решението си да напуснат родното място и рискуват да бъдат отхвърлени от цялата общност, в това число от семейството, приятелите и познатия им начин на живот.



"Такси", комедия, САЩ, 2004

HBO, 12 август, 18:00 часа

Бел Уилямс (Куийн Латифа) е не само красива и упорита, но и несъмнено е най-бързата таксиметрова шофьорка в Ню Йорк.Детектив Анди Уошбърн (Джими Фалън) е симпатичен млад полицай, който определено е най-некадърният шофьор в града. Случайността ги събира заедно със задача да преследват бразилски банкови обирджийки водени от зашеметяващата Ванеса (Жизел Бюндхен).Така необичайният тандем започва високоскоростна игра на котка и мишка с най-красивите лоши момичета на света. Но дали ще успеят да доведат нещата до успешен край преди взаимно да се избият?

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.