Следва

Беглика Фест 2014 трансформира публиката си във форум “Метаморфози”

Кейт и Наоми комплексираха Ким Кардашиян

Изглежда срещата й със супермоделите не е била толкова щастлива и реалити звездата е получила силен удар по егото си...

People of art преди 9 години

Спомняте си добре рождения ден на Рикардо Тиши, за който миналата седмица ти разказахме, и на който се беше събрал целия звезден елит, за да празнува.

Там Ким Кардашиян уверено позира до Наоми Кембъл и Кейт Мос, в компанията на своя съпруг Кание Уест, но изглежда срещата й със супермоделите не е била толкова щастлива и реалити звездата е получила силен удар по егото си.

Близки до Ким издадоха, че след като е видяла снимките си с модните икони, пищната звезда се почувствала ниска и дебела и взела драстично решение да свали килограми с течна диета.

"Ким бе съсипана, след като видя как изглежда до двата модела. Тя сподели, че се чувства дебела и ниска в сравнение с тези жени, които са на половината на теглото ѝ и на всичкото отгоре по-високи”, каза източник пред сп. Heat.

“На снимките се вижда как тя опитва да се прикрие зад Кание”, добави той.

Ким е решила да се стегне спешно и да върне тялото си отпреди раждането на малката Норт. Тя дори е започнала редовно да посещава буткемпа на Бари – мястото, където звезди като Виктория Бекъм и Джесика Алба свалиха теглото след като родиха. Треньорите в него обещават горене на минимум 1000 калории само при едно посещение.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра