Следва

Вяра Атова се връща към върха с "Тук и сега"

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят на "Бряг с цвят най-зелен"

Джаз, Соул, Рок и Инди-поп ще се смесят за един фантастичен концерт в края на лятото в София – 3 септември, клуб Маймунарника...

Events преди 9 години

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят феновете на качествената българска музика на 3-ти септември (сряда) в столичния клуб на открито „Маймунарника“ на един незабравим концерт под надслова на едноиммения им хит „Бряг с цвят най-зелен“). Песента която ги събра за първи път на сцена се превърна в емблематичен летен саундрак и е идеален завършек на горещите дни.

Двамата имат множество концертни изяви заедно, но за първи път меломаните ще могат да чуят дуетните и соловите им песни на едно място. Рут Колева LIVE BAND обещават едночасов сет, с много емоционален соул и ню-джаз, както от последния албум “R U T H”, който спечели награда за Най-добър албум за 2014 на наградите на БГ Радио, така и от предните албумa на певицата.

„Обичайните заподозрени” са Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, които заедно със Стефан Вълдобрев, ще ни поднесат музика за полет на духа и ума. Смесица от инди-поп и рок песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Групата стои зад проекти като „Към”, „Пропаганда, Хромозоми, Силикон”, „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, „Революция" (достигнали общ тираж от над 250 000 копия).
Освен дуетната им „Бряг с цвят най-зелен“ Рут и Стефан са подготвили няколко специални изненади за слушателите, една от които е песента „Аз ли съм или не съм“ звучаща уникално различно и красиво в изпълнение на Рут.
Двамата изпълнители обещават една незабравима лятна вечер, изпълнена с палитра от красиви емоции и настроение.
Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg на предварителна цена от 8 лв. (10 лв. на самата дата и място). Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, Маймунарника, както и онлайн през сайта на компанията.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?