Следва

Кой спечели двойна покана за партито на LOCO DICE?

Психоаналитикът на Брад Пит хвърли бомба: актьорът не обича Анджелина Джоли

Сензационни признания направи Рон Бард, известният звезден психоаналитик и екстрасенс, който от 2004 година работи със самия Брад Пит...

People of art преди 9 години

Сензационни признания направи Рон Бард, известният звезден психоаналитик и екстрасенс, който от 2004 година работи със самия Брад Пит. Бард изведнъж се впусна в откровения пред The Daily Mail, разказвайки нееднозначни подробности от отношенията на Пит и Джоли.

"Той не се разделя с Анджелина не от любов, а защото не може да остави шестте деца", — заявява екстрасенсът. Рон Бард добавя, че Брад Пит просто няма изход: "Представете си, че сте огромна звезда и изоставите Дженифър Анистън, и светът ви обвинява в продължение на няколко години. Какво би било, ако оставите шест деца? Какъв ще е вашият образ? Ще ви унищожат".

 

Бард освен това нарича Анджелина Джоли "много умна жена", която твърдо държи мъжа си "под чехъл". "Брад е много честен човек, — разказва източникът. — Винаги постъпва така, както му повелява сърцето. Но аз си мисля, че той обича децата далеч повече, отколкото Анджелина".

В интерес на истината, Рон Барт и актьорът се запознават чрез бившата съпруга на Брад - Дженифър Анистън! Мъжът добавя още, че след снимките във филма "Мистър и мисис Смит" Пит му доверява, че е срещнал жена, която е променила целия му живот.
Каквито и да са причините обаче точно в този миг психо-гуруто да се разприказва, остава странно, че си позволява да издаде тайните на свои клиент.

Надяваме се, че всичко това са само напъни за популярност, и нещата в интимния свят на красивата двойка са наред, независимо от съвсем скорошното изявление пред списание "ОК" на самата Джоли, че в обозримо бъдеще не предвижда сватба с Пит.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра