Следва

Гаджето на Андрей Арнаудов го отряза за деца

Ляво или дясно: кой как употребява Givenchy

Героини в днешния двубой, който от днес ще наричаме ляво или дясно, са...

People of art преди 9 години

Героини в днешния двубой, който от днес ще наричаме ляво или дясно, са Наоми Уотс и Линдзи Лоън. Актрисите, вярно, неедновременно, но почти, носят една и съща, вярно, прекрасна рокля на Givenchy, елегантно преливаща в цветовете на дъгата.

Всъщност, Наоми Уотс е забелязана първа в блестящия тоалет: още през февруари звездата се появи, облечена в нея, на церемонията по връчването на наградите AARP Movies For Grownups, състояла са в Бевърли Хилс, щата Калифорния. Изборът на обувки - сандали в nude на тънки токчета, нарочно подбрани така, че да не "тежат", за разлика от черния клъч, който леко чупи цялата хармония и определено би бил сменен от нас, ако бяхме тя. Имиджът допълват безупречно дълго каре и приятен свеж грим.

Втората героиня на сияещия ансамбъл, Линдзи Лоън, го избира за премиерата на спектакъла Speed-the-plow - своя театрален дебют, през октомври. Цялостното впечатление в нейния случай допълват високи "лубутенки" от метализирана лицева кожа на висока платформа и дълги къдри, падащи по раменете.

Двете дами много си приличат, но са и съвършено различни. Както винаги сме казвали, детайлът е важен. А на вас, детайлите в изпълнението на коя от двете дами ви харесва повече - ляво или дясно? Гласуваме в анкетата.

Анкета

На вас, детайлите в изпълнението на коя от двете дами ви харесва повече - ляво или дясно?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра