Следва

In the mood for music: SZA - Ice Moon

Петъчен БЛИЦ: NDOE

Той изстреля цял пълнител в главата на феновете с поредния One Shot клип на лейбъла Facing The Sun.

People of art преди 9 години

NDOE изстреля цял пълнител в главата на феновете с поредния One Shot клип на лейбъла Facing The Sun. Рапърът буквално взриви социалните мрежи с обратната си поява и само за дни сингълът му стана гледан и oбсъждан от стотици почитатели на хип-хоп музиката.

Парчето се казва "10 от 10" и е притежател на силен хип-хоп / денсхол бийт, дело на самия DJ Diamondz, който го е създавал, разбира се, под зоркото око на NDOE и Стефонския от Young Bb young. По особеното тук, и това, което от няколко изречения се опитваме да кажем, е, че реденето на рими в клипа не е традиционно, а наобратно и това всъщност е различното, което го прави първият по рода си reverse one shot.

За заснемането на видеото е разработена концепция, която досега не е използвана в хип-хоп клип в един кадър. Не само, че е снимано наобратно, ами и самият NDOE е научил целия си текст отзад напред. За да усъвършенства римуването на обърнати думи върху обърнат ритъм на рапъра са му трябвали ежедневни тренировки в продължение на повече от месец, като самият той ни сподели, че не се чувства напълно успял със задачата, но все пак му се е получило за пред камерата.

И още как, те нещата при него и DRS винаги са се получавали, а по този повод държим да вмъкнем, че Георги Касабов, както е истинското име на рапъра, също така познат и като Cmotan MC, се е активирал не само като индивидуален изпълнител, ами готви и няколко проекта с различни артисти, имената, на които на този етап остават в тайна. Нямаме търпение да чуем какви рими ще ни нареди момчето, но днес просто четем отговорите му в нашия БЛИЦ:



Утрото… е винаги с усмивка.

Закуската... била най-важната.

Началото... е бял лист.

Пътят... ме прави свободен.

Отпускането... води до падане на земята.

Сигурността... е измамна.

Колебанието... не ми трябва.

Усещането... за добре свършена работа.

Вярата... ме зарежда.

Страхът... е ценен.

Обещанието... често не означава нищо.

Целта... не оправдава средствата.

Вдъхновението... намирам в другите.

Умората... не ме плаши.

Финалът... може да е и начало.

Нощта... е кратка.

Сънят... трябва да е осем часа.

Мечтата... се преследва до край.

Любовта... е в мен.


Още снимки на Ndoe можеш да видиш в Sofia Street Style >>> 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра