Следва

Shiseido Bio-Performance за енергия и хидратация на кожата

L'OREAL PROFESSIONNEL на сцената

За пръв път чухме за фаталните жени на L’Oreal в Студио 723 преди около 2 месеца. Тогава Десислава Колева ни въведе в „Triller...

Beauty News преди 15 години

За пръв път чухме за фаталните жени на L’Oreal в Студио 723 преди около 2 месеца. Тогава Десислава Колева ни въведе в „Triller” светът на модните тенденции при цветовете за сезон есен/зима. Сега самите L’Oreal Professionnel демонстрираха двете линии чрез различни женски персонажи от класическите Film noir – фатални с гамата Majirel и шпионки - LuoColor.





Над 600 гости успяха да се насладят на най-новите технологии при коафьорството. Уникален спектакъл на фризьорите-сътрудници на L’OREAL PROFESSIONNEL от цялата страна. Официалният гост Летисия Генау е един от водещите фризьори на L'Oréal Professionnel – нейното шоу „Triller” поставя фризьорското изкуство на сцената и в светлините на прожекторите.





Декорът, осветлението и хореографията пресъздават атмосферата на класическите мрачни филми. На този фон Летисия Генау представя своята визия за официалната прическа, съчетавайки класическите линии с нови техники на подстригване и оформяне на фризурата.





Фаталната блондинка, червената дама и тайния агент, съответно със светла, средна и тъмна основа са визиите на Majirel. Кичури върху светлите руси коси в студен бежов нюанс. Червената основа контрастира с акцент в цвят тъмен махагон. Светли кичури освежават тъмната прическа.





Докато загадъчната и дръзка LuoColor вклюва техниката за нанасяне на цвета “Прицел”, при която коса в горната част на главата е оцветена в по-светъл нюанс, а останалата коса е по-тъмна. Бритонът е озарен от воал от кичури в два цвята. Тази техника е представена в съчетание със силно филирани прически, а бритоните се спускат ниско над очите.





Класическото каре в света на "Triller" е неузнаваемо, в наситен тъмен цвят и с краища, филирани в различни дължини.





Креативност, иновация и партньорство са трите основни причини най-добрите фризьори по цял свят да избират L'Oréal Professionnel.

More from View Sofia

More Beauty News