Следва

Сияйна красота със Sothys

Shiseido Bio-Performance за енергия и хидратация на кожата

Ако кожата има да ти връща за пренебрежението в последно време, бъди сигурен, че това ще се случи в близките студени дни и то...

Beauty News преди 15 години

Ако кожата има да ти връща за пренебрежението в последно време, бъди сигурен, че това ще се случи в близките студени дни и то точно, когато не трябва. Анти-стареене, Хидратация и Енергия – Shiseido Bio-Performance е ключът към тайната сила на кожата.

Защото когато кожата е увредена, тя губи енергията си и става по-уязвима към външните влияния. Идеалният йонен баланс, разработен от 5-тата водеща козметична компания в света Shiseido успява да съхрани и тонизира кожата. Неспирен извор на авангардни, вълшебни продукти за здраве и красота вече 135 години, новият продукт Shiseido Bio-Performance е още едно доказателство, че науката властва над времето. Ако прегърнеш тази идея, ще властваш над кожата си и над всеки поглед.

Shiseido Bio-Performance е интензивна система за възстановяване на по-зряла кожа, за зареждане с енергия чрез баланс на калиевите и магнезиеви йони. Вече 109 жени почувстваха ефекта за 2 седмици. Програмата се изпълнява 3 пъти годишно в двете формули Bio Performance Intensive Skin Corrective Program. Серумът се използва сутрин и вечер, а 14-те дози балсам съответно след серума. Кожата се чувства по-гладка и жизнена. Каква хармония!

Няма съмнение – когато кожата е глезена, тя ще се отблагодари.

More from View Sofia

More Beauty News