Следва

Майк Тайсън ще удуши Дездемона!

Соланж Ноулс вече госпожа Фъргюсън, след блестяща сватба в бяло

Слуховете за сватба Соланж Ноулс се въртяха от лятото, и вече е факт, 28-годишната певица и...

People of art преди 9 години

Миналата седмица потвърдихме слуховете за сватба между Соланж Ноулс и приятеля й Алън Фъргюсън, а тази вече говорим официално за ново семейство на хоризонта.

28-годишната певица и 51-годишният видео режисьор се венчаха, след цял уикенд сватбени тържества със семействата им в Ню Орлиънс. „Всички, с които съм работила по организацията на сватбата са приятели, които обичам”, каза Соланж по повод организацията на големия ден, „Всичко беше работа на любовта.”

Имайки предвид това, не е изненада, че сватбената рокля, в която малката сестра на Бионсе избра да каже 'Да!', е творение на нейн близък познат. А именно - Умберто Леон, който е направил дизайна за Kenzo. 

Фотографът Рог Уолкър пък, беше упълномощен специално от булката да се погрижи за сватбените снимки и невероятната, изцяло женска жива картина, която включва булката, красивата Бионсе, майка им Тина Ноулс и останалите шаферки. Всички в бяло, разбира се.

Снимката е вдъхновена от работата на съвременната италианска художничка Ванеса Бийкрофт.



Светските коментатори не пропуснаха да споменат, че визията на булката за втората й сватба е на светлинни години пред консервативната рокля без презрамки, в която Соланж се омъжи за първия си съпруг Даниел Смит, през 2004 година. Те не пропуснаха да отбележат колко е еволюирал стила на Соланж



Избягващи всичко традиционнно, младоженците избраха да пристигнат на церемонията в квартала Байуотър не с луксозна лимузина, а на бели колела украсени с цвята. Соланж носеше гащеризон в слонова кост от Стефани Роланд. Малко по-късно двамата влюбени вървяха към олтара под звуците на една от любимите си песни -симфоничен инструментал на Дони Хатауей, “I Love the Lord, He Heard My Cry”







Празненството продължи с изпълнения на приятелите Kelela, Questlove и Kindness, съпроводени от очарователните танци на Соланж и десет годишният й син Даниел Джулс. Истинска семейна идилия в бяло, която, признаваме си, доста ни хареса. Заради спокойствието, което излъчваха всички, липсата на суета, блестящите стилови решения, лъчезарните младоженци, и щастието, което се носеше във въздуха около тях. Честито!





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра