Следва

Мултиплатинените OneRepublic идват в България

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Слънцето грее, подходящо е за сърфиране и е време за малко апетитна австралийска кухня...

Events преди 9 години

УЕФА Шампионска Лига: Арсенал - Борусия Д

Ring.BG, 26 ноември, 23:40 часа 

Сега или никога

National Geographic, 26 ноември, 20:05 часа

Всеки епизод на поредицата разказва историята на реални хора в отчайващи ситуации и избора, пред който тези хора са изправени в битката си за оцеляване. Чрез моменти, уловени на лента, или компютърно генерирани изображения предаването "Сега или никога" става виртуален свидетел на ситуации на живот и смърт. Но преди да научат как оцелява героят, зрителите могат да подложат на изпитание собствените си инстинкти като изберат един от три възможни сценария за оцеляване, два от които може и да са смъртоносни.

В това предаване ще научиш факти, които ще подобрят шансовете ти да оцелееш следващия път, когато изпаднеш в ситуация тип "Сега или никога". Ако имаш само няколко секунди за реакция дали ще се измъкнеш жив?

Рецептите на Бил 

24 Kitchen, 27 ноември, 11:00 часа 

Слънцето грее, подходящо е за сърфиране и е време за малко апетитна австралийска кухня.
Бил Грейнджър отново сервира простичката, прясна храна, която обичаме. „Рецептите на Бил“ е телевизионна поредица, изпълнена с лесни рецепти и изключително популярни съставки, която гарантира, че всеки може да приготви добре изглеждаща и вкусна храна. Бил показва как да се подготвите за всеки повод, независимо дали става въпрос за това как да забавлявате гостите си със стил, как да сготвите, без да затруднявате бюджета си или да приготвите перфектното ястие за двама.

"Цялото кралско войнство", политическа драма, САЩ, 2006

HBO, 28 ноември, 15:15 часа

Носителят на Оскар Шон Пен, два пъти номинираният за Оскар Джуд Лоу, четири пъти номинираната за Оскар Кейт Уинслет и носителят на Оскар Антъни Хопкинс участват в тази забележителна история за политическия възход на един скромен мъж и за разрушителната сила на корупцията и предателството. Филмът е създаден по класическия, награден с “Пулицър” роман на Робърт Пен Уорън от 1946 г.

Пълна промяна: Отслабване: Ашли - част 1

TLC, 28 ноември, 05:10 часа

Предаването представя невероятните истории на мъже и жени с наднормено тегло, които се опитват по безопасен начин да свалят килограми. Целта е да изгубят половината от тегло си за една година и някои от тях успяват.

Участниците, под ръководството на личния треньор и специалист по отслабване Крис Пауъл, започват да правят преоценка на начина си на живот, който е станал непоносим поради тяхното тегло. Крис е до тях във всеки един момент и се премества в домовете им, за да бъде сигурен, че те ще се хранят и тренират правилно. Всеки епизод е посветен на един участник и проследява отблизо усилията му да трансформира тялото и живота си заради любимите си хора и здравето си.

Забранена история

Viasat History, 29 ноември, 12:00 часа 

Има тайни, които са били скрити от хората в продължение на хиляди години и само истински смелите са дръзвали да се впуснат в търсенето им. „Забранена история“ на Джейми Тийкстън ви предлага обиколка на най-мрачните тъмници на човешката история, където ще бъдат разкрити легендарните ѝ тайни.

Гигантите на природата отвътре

Viasat Nature, 30 ноември, 21:10 часа 

Тази удостоена с редица награди поредица предоставя възможност за проникновен и задълбочен поглед отвътре към еволюцията на най-големите животни в света, като разкрива как са устроени и как функционират телата им и показва как тези великолепни същества са се адаптирали към заобикалящата ги среда в продължение на хиляди години. Екип от експерти изследва анатомията на опасни хищници, уникални растителноядни животни и морски чудовища като един 55 тонен кашалот с дължина над 19 метра.

Промиване на мозъци с магия

Discovery Channel, 30 ноември, 16:00 часа

Поредицата „Промиване на мозъци с магия" води зрителите на завладяващо пътуване, за да разкрие тайните на човешкия ум. Това е изследване на най-познатата, подвеждаща и любопитна тема в света - самите нас. 10 епизода ще разгледат нашето поведение, уязвимост и вродено желание да бъдем манипулирани - без значение колко неподвластни си мислим, че сме.

 Изобретенията по света

Discovery Science,  01 декември, 14:30 часа

Дивата Канада: Централната територия

Geo Wild, 02 декември, 20:00 часа

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?