Следва

Четвъртък с Pastorant и Джун Йошида

Коледа в бонбон

Ценният момент на Коледа е в това, че ухае на надежда, че е пълен с топлина, че е богат на подаръци. Студените...

Food преди 14 години

Ценният момент на Коледа е в това, че ухае на надежда, че е пълен с топлина, че е богат на подаръци. Студените зимни празници ни карат да се чувстваме по-живи и от най-яркото лятно слънце.

Защото се събираме заедно с хората, които ни обичат, мечтаем по-силно за тези, които обичаме и дълго и яростно стискаме палци за още по-добър късмет догодина.

За тези важни неща, за чувството на хармония и благодат, са важни многото малки, но съществени подробности - красивата украса на къщата, живото, по възможност, коледно дръвче, свещите, старателно опакованите подаръци, най-добре по списък, за да не пропуснем някой. И удоволствието от всичко това.

Сладкото удоволствие да донесеш и причиниш радост.

Цената на това не е висока. Искат се кураж, умение и нестихващо вълнение, както се казваше в една чудна детска книжка.



Иди и накупи гирлянди, топки и камбанки, свещи, и бонбони. Бонбони като сбъднати желания, като малки лъскави снежинки, като снежни топчици, измайсторени от любими ръце, или каквото е най-скъпо на сърцето ти определение.

Толкова са вкусни, че стоплят празника, точно както се очаква от нещо сладко, малко, добре познато и затова по-любимо отвсякога. Хапни и ти!

Извън съмнение, и след допитване, най-подходящите бонбони за най-хубавия празник са .....Ferrero Rocher.
 

More from View Sofia

More Food