Следва

Кой ще поглези тялото си с продуктите на All Nature

Седмичен ХОРОСКОП - 05.01 – 11.01

В сравнение с предходната, тази седмица астрологически изглежда спокойна, ако разбира се, не се вземе предвид напрегнатата комбинацията на Уран с Плутон...

Astro преди 9 години

В сравнение с предходната, тази седмица астрологически изглежда спокойна, ако разбира се, не се вземе предвид напрегнатата комбинацията на Уран с Плутон. Двете планети все още не са се раздалечили на повече от градус (от 90 градусовия аспект) и ще останат в това положение чак до 7-ми април. Аспектът ще стане точен (за последно) в средата на март, а засега неговото влияние се простира в сферата на колективните взаимодействия и финансово-икономическите конфликти.

Единственият резонанс към двойката Уран - Плутон е пълнолунието в понеделник сутринта, което ще го направи за кратко най-тревожния ден от седмицата. Заедно с това, Meркурий преминава в по-приятелския за него знак - Водолей, правейки мисленето и поведението на хората по-освободено от консервативни правила и ограничения, разширявайки възможностите за генериране на нови и нестандартни делови решения. Въпреки това, при прилагането на новите идеи е противопоказано да се бърза. Този път Меркурий ще се задържи по-дълго във Водолей, тъй като от 21-ви януари става ретрограден. Това показва необходимостта от по-задълбочено изучаване и внимателна подготовка на новите подходи преди тяхното практическо приложение.

В дните от сряда до неделя астрологическата атмосфера ще се определя само от Луната. В четвъртък може да се отбележи съвпада в рамките на един градус на Меркурий и Венера, но ефектът му ще бъде забележим главно в личните хороскопи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Стремеж към свобода!


Хороскопът за Овните обещава силен стремеж към нови впечатления, свобода, отстояване на своята независимост. Сега много малко Овни ще искат да следват стандартни или формални правила, но оригиналността и творчество в действията и във всички начини и методи за постигане на желаното, напротив - ще се насърчават и приветстват. Докато Марс се намира във Водолей (до 12-ти), не опитвай да ограничаваш в нещо другите хора, непременно уважавай техния избор. Но и своята свобода проявявай така, че да не пречиш или нараняваш чувствата на околните.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Позволи на мечтите да се сбъдват!

В началото на седмицата може да се появи склонност към мечти и фантазия. Вътрешната одухотвореност е много полезна за теб, ако те подтиква към действия, дори в известен смисъл необмислени. Но ако те притесняват тежки мисли, страхове, съмнения и опасения - прогонвай ги. Тази седмица изисква от теб решителни действия, тя е много добра за смели инициативи, нови идеи и ново поведение. Може да разчиташ на успех само ако гледаш напред и не се връщаш назад.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Овладей се!


Демонстрирането на емоции през тази седмица няма да ти донесе нищо добро. Въпреки възможността да се владееш и да контролираш вътрешните си импулси, най-вероятно ще действаш по точно обратния начин и ще изразяваш гнева си с пълна сила. В резултат на това, в средата на седмицата, те очакват безполезни препирни и разногласия, които само ще изразходят силите ти, но няма да доведат до желания резултат. А краят на седмицата най-вероятно ще прекараш в тишина и самота, без желание да разговаряш с някой или да правиш каквото и да е.

РАК 22.06 – 23.07

Забавлявай се мъдро!


Благоприятна седмица от емоционална гледна точка, за всички, които търсят сродна душа, нови чувства или искат да възродят отношения, “инжектирайки” ги със сила и страст. Емоциите в теб ще бъдат много силни и няма да е лесно да ги сдържаш, но всъщност едва ли ще се наложи да го правиш. Страстите може да водят до различни резултати, но не винаги до дълги и сериозни отношения, по-често към разни глупави и необмислени постъпки. Наслаждавай се на приятните мигове, но гледай да запазиш и здравия си разум!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Прецизност!


Финансовото ти състояние не е стабилно и трябва да обръщаш повече внимание на текущите дела, избягвайки ненужните и неоправдани разходи. Ще трябва да положиш повече усилия, за да приведеш всичките си дела в ред. Не разчитай на бърз напредък в работата, сега е необходимо да се действа последователно и да не се бърза, тъй като се изисква яснота и прецизност. През тази седмица може да усетиш умора, която няма да ти позволи да проявиш необходимата активност в текущите дела.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не влизай в дългове!


Опитай се да не съдиш другите твърде повърхностно, ако не искаш хората, които ти се струва, че познаваш добре да те изненадат неприятно. През тази седмица е много нежелателно, както да подценяваш, така и да надценяваш приятели и познати. Проблемите, свързани с финанси, решавай самостоятелно, не влизай в дългове!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контрол над емоциите!


Старай се да държиш под контрол емоциите си и да не говориш прекалено много, има вероятност твоята невъздържаност да ти създаде проблеми с любимия човек. Дори и да откриеш, че партньорът ти е несправедлив към теб, не влошавай ситуацията, ако държиш на връзката си! Любимият човек много скоро сам ще прозре истината и ще те помоли за прошка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Всичко е в ръцете ти!


През тази седмица се откриват много възможности и сили, за да постигнеш желаното. От теб се изисква активност (външна и вътрешна). Няма да можеш да седиш на едно място, защото ще се стремиш към изява, може дори да постигнеш някоя от мечтите си. Разчитай на разума си и на умението си да предвиждаш ситуацията с няколко стъпки напред, и да действаш въпреки чувствата си, тогава твоето пътуване към целта ще бъде много по-лесно и по-бързо.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ясни цели и приоритети!


През тази седмица първо трябва да изясниш своите приоритети и да определиш основната цел към която да се стремиш, и едва след това може да действаш. Стрелците, които сами не могат да разберат какво искат от живота, рискуват да изгубят време и енергия за безполезни неща. За да увеличиш приходите си ще трябва да поемеш допълнителни отговорности в работата. А в любовта ще бъдеш склонен да обръщаш внимание на дреболии и да не забелязваш важните неща.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ключът е в теб!


През тази седмица Козирозите ще бъдат в центъра на вниманието. Сега държиш в ръцете си ключа към осъществяването на всяко твое желание. От силата на твоята воля, решителност и лидерски умения зависи колко ще постигнеш. Повече успех ще имат Козирозите, които не се страхуват, когато попаднат в сериозни, кризисни ситуации и в трудни моменти поемат инициативата в свои ръце, влияейки не само върху собствената си, но и върху съдбата на другите хора.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Добра седмица!


Невероятно добра седмица за преговори и срещи с различни хора. Особено удоволствие ще ти носят разговори за изкуство и красота. Някои Водолеи ще флиртуват отчаяно - разбира се, как да се удържат, когато от всички страни ги заливат с комплименти. По-практичните представители на знака ще насочат мислите си към финансите. Някои идеи за бизнес ще бъдат много перспективни, особено през втората половина на седмицата. Труден ден ще бъде само понеделник.

РИБИ 20.02 – 20.03

Настроение повлияно от празниците!


През тази седмица настроението на Рибите ще зависи до голяма степен от това как са посрещнали новата година. Ако спомените от празника са приятни, тогава през цялата седмица ще бъдат позитивни и лесно ще решават всеки проблем, ще могат да се справят дори и с най-сложната работа. Ако празникът не е бил от най-приятните, ще бъдат потиснати през целия период и това ще се отрази зле на работата им, и на взаимоотношенията с другите. Сега е малко вероятно да настъпят някакви важни събития. Както в работата, така и в романтичните отношения ще се запазят тенденциите от изминалата година.

More Astro