Следва

Ренесансът на легендата. Max Factor обяви новото си "лице" Мерилин Монро

Какво ново: Интензивна грижа за суха кожа с Skin Food от Weleda

Сухата и груба кожа се нуждае от по-интензивна грижа, която да подхранва и защитава кожата. Именно такова действие има мултифункционалният крем SKIN FOOD на WELEDA...

Hair преди 9 години

Сухата и груба кожа се нуждае от по-интензивна грижа, която да подхранва и защитава кожата. Именно такова действие има мултифункционалният крем SKIN FOOD на WELEDA. Той напълно отговаря на името си - наистина осигурява „храна за кожата“. Екстрактът от теменуга хидратира, маслата от цветове на органичен невен и лайка успокояват, докато слънчогледовото масло подхранва и осигурява усещане за комфорт и топлина. В допълнение, пчелният восък защитава и предпазва кожата, а свежият билков аромат зарежда и хармонизира сетивата.

От 1926 г. мултифункционалният крем Skin Food е включен в гамата за тяло на Weleda и се е превърнал в абсолютна класика. Любим продукт на редица известни личности, той е подходящ е за всекидневна грижа на кожата и има множество приложения, както за тяло, така и за лице.

Приложение: Богат крем за интензивно подхранване на много суха и загрубяла кожа по ръце, крака, лакти и цялото тяло. Използва се и при сухи участъци на лице; за защита на открити части при студено време; за напукани устни, за успокояване на раздразнена кожа.

Не съдържа синтетични оцветители, ароматизатори, консерванти и минерални масла.

Weleda Skin Food ще бъде представен на българскиа пазар през януари/вевруари 2015 година.
Препоръчителни цени: 30 ml, 15 лева.; 75 ml, 22 лева.

More Hair