Следва

Юлияна Дончева обмисля трета бременност

Анджелина Джоли и Брад Пит осиновиха седмо дете

Многодетни и прекрасни, те наскоро твърдяха, че не планират повече...

People of art преди 9 години

Многодетни и прекрасни, те наскоро твърдяха, че не планират повече деца.
Може и така да са го мислели, но стана друго. И това друго обиколи свита, разчуства го и направи Джоли-Пит още по, ако има накъде, симпатични.

Както съобщават западните медии, Анджелина Джоли и Брад Пит са осиновили още едно дете. Това е двегодишният мъник Муса. Детето е от турски бежански лагер.

Момченцето е очаровало сърцето на 39-годишната актриса по време на посещението й в лагера в качеството й на посланик на ООН по делата за бежанците и преселниците: преводачът в лагера разказал на Анджи за трудния живот в тези условия, а Джоли се разплакала от чутото.

Когато момчето видя, кок тя плаче и бърше очите си, то пристъпи към нея и я прегърна. Това беше най-емоционалният момент. Всики започнаха да се усмихват. Напрежението се изпари. Тя го целуна по бузите и от този момент двамата не се разделиха до края на визитата й, разказва за източника работник от благотворителната фондация.

Припомняме, че до този момент Джоли и Пит имат общо шест деца: 6-годишните близнаци Вивиън и Нокс, 8-годишната Шайло Нувел, 9-годишната Захара, 11-годишния Пакс и 13-годишния Мадъкс. Муса, на 2, ще стане седмото дете в многочисленото и задружно семейство.

Пожелаваме на тази красиви хора щастие. Вече х 7.


Анджелина Джоли и Брад Пит с децата


Анджелина Джоли и Пакс, Захара и Вивиън


Брад Пит, Пакс, Шайло Нувел и Мадокс Джоли-Пит


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра