Следва

Петъчна доза секс: Вечният разбивач на сърца. Лео!

Животът след 45: Луси Лу

Трудно е да се повярва, че Луси Луи е вече на 46 години. Въпреки че тя е извървяла дълъг път от...

People of art преди 9 години

Трудно е да се повярва, че Луси Луи е вече на 46 години. Въпреки че извървява дълъг път от ролята си на Линг в “Али Макбийл”, последвана от роли в “Ангелите на Чарли” и “Убий Бил”, когато погледнеш красавицата, изглежда сякаш нищо не се е променило за нея. Луси вероятно е най-разпознаваемата звезда от азиатски произход в Холивуд и наистина проправя пътя за повечето себеподобни в бранша. Актрисата / модел / продуцент / режисьор напълно заслепява западната публика с младежкия си вид и с удоволствие четем тайните за красота и очарование, които ни разкрива.

Да видим!

Пазя кожата си… чиста. В ежедневието си използвам само малко коректор, може да се учудите, че го казвам, но дори не поставям слънцезащитен крем. Трябва все пак да добавя, че изобщо не стоя на слънце. Освен това пия много вода, и никога не съм пила кафе. Мисля, че кофеинът може да бъде много вреден за кожата. Също така никога не ходя да ми правят процедури на лицето, за мен, те увреждат кожата.. Хората си правят пилинг или дермобразия, но тези неща изобщо не работят за мен.

Винаги нося със себе си… две различни очни линии - течна за горния клепач и молив за вътрешния ъгъл на окото. Но рядко използвам молива, освен ако не излизам вечер.

http://static.tumblr.com/3fa35ac4bdfc0f23d4d4b1639ac53a30/gzivrtn/qmUmhze47/tumblr_static_lucy-liu_-_copy.jpg

Косата ми блести когато... редувам Dr. Bronner's All in One soap, Davines и Prawduct за измиване и различни балсами, като например Pantene. Обичам билкови аромати, защото съм малко алергична към парфюмите. Освен това често оставям косата ми да изсъхне сама, рядко я суша.

В страхотна форма съм с... пилатес и бягане сутрин, тези две неща ми помагат да изчистя ума си и наистина ме укрепват. Пилатес поддържа и укрепва центъра на тялото и ме кара да се чувстватем по-уверена. По принцип нямам дълги крака, но чрез комбинацията от пилатес и тичане, те изглеждат по-дълги и ги чувствам по-добре отвсякога.

http://2.bp.blogspot.com/-jgAd0H3YDL4/U7yBYTbk8xI/AAAAAAAAvmU/C3jUahTNhpw/s1600/456567.jpg

За здраве хапвам… в периодите, когато се упражнявам редовно е малко вероятно да да ме видите да си взимам сладкиши и нездравословна храна, защото упражненията ме карат да чувствам наистина добре в себе си и в тялото си, така че не искам да загубя това усещане.

Обиквовено пия само сок преди обяд, правя си фреш от банани и ягоди. Ако съм много гладна, за закуска ям бурито със спанак, пържени яйца и домати. За вечеря обикновено риба със задушени зеленчуци или салата. Понякога хапвам вегетарианска пица или паста, защото след тежък ден имам нужда от малко въглехидрати.

Моята тайна за всичко е… акупунктура. Това е превантивна медицина, ходя веднъж в месеца, за да съм сигурна, че съм здрава. Родителите ми често ходеха на акупунктура, тя е част от моята култура и живота ми от дълго време, и наистина работи. Може да ти помогне да отслабнеш, да запази кожата ти млада, а аз открих, че помага и с часовата разлика.

https://pleasurephoto.files.wordpress.com/2012/09/lucy-liu-actress-cartier-b.jpg

Обсебена съм от… Aquaphor, крем на Eucerin, наистина го използвам за всичко. Не е прекалено лъскав, така че го нося, когато снимам филми, защото изглежда наистина естествено. Винаги нося мини флакон с мен, ако падна, което често ми се случва на снимки, го нанасям и на ожуленото място. Веднъж, когато снимах филм в Монреал, беше ужасно студено и само малко количество от Aquaphor поддържаше кожата ми свежа.

От мама научих… да се гримирам, винаги я гледах как го прави. После веднага отивах до най-близкия козметичен магазин и експериментирах с всеки грим, който имаше там. Основно с червило L'Oréal, което е смешно, защото все още го използвам.

С времето станах… по-умна, по-силна и по-уверена отколкото бях на двайсет години, сега знам коя съм и приемам себе си повече.
 

Поредицата се осъществява с любезната подкрепа на Meno Pause Formula, с помощта на която Животът след 45 е прекрасен, въпреки настъпващите промени в женския организъм. Менопаузата вече не е маркер, който означава край на пътя, а врата към втора зрялост, по-силна и по-уверена, която всяка уважаваща себе си жена може и трябва да отвори с лекота. 

Чети още за менопаузата като нов етап от живота тук >>>


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра