Следва

Най-красивите на Оскари 2015

Лейди Гага "открадна" Оскарите

Лейди Гага открадна вниманието по време на снощните награди на Академията. 28-годишната певица бе...

People of art преди 9 години

Лейди Гага открадна вниманието по време на снощните награди на Академията. 28-годишната певица бе поканена да изпълни част от песните на един от най-обичаните и класически мюзикъли на всички времена "The Sound of Music".

Гага излезе на сцената още веднъж в рокля на Alaia в приказни сребристо-бели тонове, напълно съвпадащи с магическата атмосфера и настроение на мелодиите. Точно 9 дни преди петдесетата годишнина на великия мюзикъл, екстравагантната певица пя не само пред всички поканени на церемонията, а и пред самата звезда на "The Sound of Music" Джули Андрюс.



Изпълнението без колебание разчувства всички присъстващи и най вече Андрюс, която дойде на сцената да я прегърне и през сълзи й благодари.














 

More from View Sofia

"Тяло Христово" с номинация за Оскар за международен филм и "Върлината" от Кан ще бъдат представени през март на 24 София Филм Фест

Movies & TV преди 4 години

Премиерата на полския филм "Тяло Христово" беше преди няколко месеца в програмата "Венециански дни / Venice Days" на филмовия фестивал във Венеция, където получи наградата "Edipo Re Award" за най-добър филм, както и приза на Europa Cinemas; след това бе представен и в програмата на Торонто - творбата на уважавания полски режисьор Ян Комаса се оказа интересно откритие за почитателите на независимото европейско кино.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра