Следва

Победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев представи дебютното си видео „Ела”

74-годишният Ал Пачино най-накрая се жени

Прочут разбивач на сърца и убеден ерген, Ал Пачино по своеобразен начин реши да изневери на...

People of art преди 9 години

Прочут разбивач на сърца и убеден ерген, Ал Пачино по своеобразен начин реши да изневери на себе си, като се ожени.

За реализирането на идеята, звездата от "Кръстникът", "Адвокат на дявола", "Усещане за жена" е избрал навечерието на 75-годишния си юбилей (който предстои през април).

Булката - аржентинската актриса Лючила Сола е по-младо от него с 40 години. Отношенията в двойката са напълно сериозни - двамата са заедно вече 5 години, като в това време често се появяваха на светски събития, щастливи в компанията си, а самият актьор демонстрираше, че това за него е всичко друго, но не и мимолетен роман. Подробности относно тържеството още няма.


Ал Пачино и 35-годишната му жена

Независимо че Ал никога не се е женил, той има три деца от две жени. Най-голямата дъщеря на актьора е само 10 години по-млада от бъдещата му жена, а близнаците - момче и момиче, са на 14.

Сега актьорът твърди, че и преди не е бил против брака. "Никога не съм казвал никога", философски отбелязва Ал.

Е, време си има за всичко. А и перфектно разбираме сладкия Пачино. Вижте снимките на двойката и ще се убедите, че е късметлия.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра