Следва

Тайните на корейските занаяти се разкриват в София

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

TLC разкрива личните истории на героите в емоционалната поредица „Екстремно отслабване (Великобритания)”...

Events преди 9 години

Баскетбол, Еврокупа: Четвъртфинали, пряко

Eurosport 2, 18 март, 19:15 часа 

Екстремно отслабване (Великобритания): Дийн Пийстън

TLC, 19 март, 14:00 часа 

TLC разкрива личните истории на героите в емоционалната поредица „Екстремно отслабване (Великобритания)”. Предаването проследява група от най-различни хора – от млада майка до таксиметров шофьор, обединени от една и съща цел – да свалят излишното си тегло преди то да ги убие. Поредицата е снимана в продължение на година и показва възходите и паденията на всеки от групата в неговата борба срещу килограмите, включваща диета и упражнения.

Контрол над тълпата: Пари

National Geographic, 19 март, 14:05 часа

Какво се получава, когато смесиш скрита камера, 50'000 минувачи и екип от поведенчески учени, строители и инженери? Отговор: новото супер забавно и пълно с факти научно предаване на National Geographic - "Контрол над тълпата".

В продължение на 12 тематични епизода, американците ще бъдат примамвани да забогатяват, да живеят по-дълго, да се държат по-добре и най-вече да се смеят. С помощта на невероятни и внушителни постройки, налудничави технологични иновации и изненадващи гостуващи звезди, "Контрол над тълпата" влияе върху действията на хората и води до видими промени в поведението им.

В епизода: се разкрива колко е лесно да накараме хиляди хора да правят, каквото пожелаем, а и как да разрешим някои от най-досадните проблеми в живота.

Спести с Джейми - втори сезон, еп. 1

14Kitchen, 20 март, 17:20 часа

Джейми Оливър иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и седмично да харчат по-малко за храна, като им предоставя някои от своите рецепти.

Джейми доказва, че е възможно да се храниш богато, без да се разориш. Той е убеден, че в трудни времена, когато се налага да се пести, няколко хитри трика в кухнята могат да намалят разходите, да повдигнат духа, а храната да е с фантастични вид и вкус.

Жизнерадостното предаване, заснето в кухнята ателие на Джейми, е пълно с най-добрите му рецепти, които спестяват пари, плюс решения и стратегии, чрез които храната да струва по-малко, без от това да пострада вкуса й.

"Кой не иска да яде по-добра храна за по-малко пари?", казва Джейми.

Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко!

"Моли Максуел", драма, Канада, 2013

HBO, 21 март, 16:10 часа

В престижното частно училище Phoenix Progressive, където всеки от учениците опитва да се докаже с ексцентрични прояви, 16-годишната Моли Максуел е прекалено примерна и рискува да мине за съвсем обикновена. Когато в училището постъпва младия и краси учител по английски Бен, на Моли за пръв път й е позволено да бъде себе си и тя внезапно разцъфтява. И докато връзката между учител и ученик става все по-интимна, Моли е рискува да прекрачи границата, за да постигне това, за което мечтае. Но с всяка малка крачка към невъзможната афера Моли рискува да отблъсне всички, които обича.

IQ на убиец: Лъв срещу хиена: Епизод 1

Animal Planet, 21 март, 18:20 часа 

Предаването „IQ на убиец: Лъв срещу хиена”. Хиени и лъвове са изправени едни срещу други в поредица от вълнуващи, забавни и новаторски пъзели и изпитания. Разберете кои са най-умните хищници.

Премиера Най-дивите острови: Шри Ланка: Епизод 1

Nat Geo Wild, 22 март, 19:00 часа 

За размерите си Шри Ланка е едно от местата с най-богато биоразнообразие в света. Какво прави дивата й природа толкова уникална?

Лиценз за петролни сондажи

Viasat Explore, 23 март, 22:00 часа 

Пролет е и в района на нефтените находища в Албърта пътищата за достъп са се превърнали в реки от кал, а сондажите са спрени. Поради това, царете на добива на петрол от канадския север са поели на път. Коди, Кели, Майк и Хъч са си намерили работа в Луизиана, където температурата е 40° С, в сравнение с обичайната за тях от -40° С. Тук проблемът е по-скоро опасността от слънчев удар, отколкото от измръзване, и нашите четирима канадски специалисти по добива на петрол откриват, че на юг – това е една съвършено различна работа!

Рибата в мен

Viasat History, 23 март, 14:30 часа

Как човешкото тяло се е превърнало в сложната и странна машина, която е днес? Отговорите се крият милиони години назад във времето. Базирана на изключително популярната книга на водещия палеонтолог д-р Нийл Шубин, тази поредица ще разгледа скритата истина за нашите тела. Човешкото тяло носи наследството на животни, които са живели преди милиони години и от които сме наследили някои от най-забележителните си способности. Всеки епизод съчетава доказателства от сравнителната анатомия, изучаването на вкаменелости, генетиката и ембриологията, за да разреши мистерията защо телата ни са устроени точно по този начин.

„Замръзнала планета” ще ни отведе на далечна експедиция през замръзналата необятна пустош на северния и южния полюс – в Арктика и Антарктика, за да ни ги покаже по един неповторим начин – както не сме ги виждали никога преди.

Тази поредица на удостоения с награда „Еми“ екип е била в процес на реализация в продължение на четири години и за нейното завършване са били необходими рекордните 2356 дни. Въпреки минусовите температури и неблагоприятните условия, световнопризнатият природоизследовател сър Дейвид Атънбъро разкрива в „Замръзнала планета” два поразителни свята, изпълнени с диви животни.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.