Следва

Джордън Дън става дизайнер

Червъртък х 3 - В офиса

В понеделник стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да надскочим Item of the Day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига...

Shopping преди 9 години

В понеделник стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да надскочим Item of the Day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига, когато е по едно. Затова утрояваме дозата ежедневно фешън вдъхновение, закарфичваме му тема и се носим на вълните на най-хубавото - ИЗБОРА!

Темата този четвъртък: В офиса

Наричаме го стил, необходимост или просто ежедневие. Представяме си го в класически обрани тонове, фини материи и луксозни текстури.

Офис облеклото със сигурност не е просто поредната тенденция, с която да експериментираме, а класика, която поощряваме ежедневно със скъпо червило и красиво скулптурирани аксесоари.


mytheresa.com

Когато търсим лукс, висш пилотаж елегантност и неостаряващ силует, се обръщаме към The Row. Любимият ни детайл са кафевите кръгли дръжки - наистина внасят сериозна доза шик.


net-a-porter.com

Смокинг-инспирираният гащеризон на Mugler е всичко, което търсим и искаме от пролетта. Безпогрешен и изтънчен, той идва в деликатен креп и сатенени ревери.


farfetch.com

И този сезон няма как са се разминем с чехлите, което е и идеалният повод да инвестираме в любимите Proenza Schouler. С класическите черно-бели тонове и невъобразимо привлекателен силует, казваме им Да!

More Shopping