Следва

Как изглежда модерният маникюр на Пролет 2015 - тенденциите в снимки

Гал Гадот ще е лице на новия аромат Gucci Bamboo

Gucci представят новото лице на аромата Gucci Bamboo. Интригуваща красавица, смела актриса и...

Beauty News преди 9 години

Gucci представят новото лице на аромата Gucci Bamboo. Интригуваща красавица, смела актриса и всеотдайна майка: представяме Гал Гадот.

Гал Гадот започва своята кариера като модел, а в последствие изгрява като актриса на Холивудския небосклон в ролята на Жизел Яшар в първата част на „Бързи и Яростни“.

През август тази година Гал ще заплени публиката с участие в Criminal на Ариел Вромен, заедно с Райън Рейнолдс и Кевин Костнър. Септември месец ще можем да я видим в Triple 9 на Джон Хилкот с Кейт Уинслет и Уди Харелсън. До няколко седмици Гал започва работа по филма на Fox - Keeping up with the Joneses, където ще си партнира с Джон Хам.

Наскоро беше оповестено, че Гал Гадот е избрана да играе обичаната и легендарна героиня - Wonder Woman в дългоочаквания филм на Зак Снайдър Batman v. Superman: Dawn of Justice. Тя ще участва заедно с Хенри Кавил, Бен Афлек и Ейми Адамс в продукцията, базирана на комикс история на DC Comics. Warner Bros. ще лансира филма през март 2016 г., а Wonder Woman ще бъде представен през 2017 г.

Силна, но същевременно женствена, успешна и самоуверена, Гал е олицетворение на съвременната жена.

“Поканата да работя с Gucci за мен беше изключителна чест. Невероятно е да си сътруднича с една от най-успешните и влиятелни модни къщи за толкова специален и силен дамски проект.“

“Възприемам кампанията на Gucci Bamboo като роля във филм. Героинята е многопластова и интригуваща, истинска съвременна жена.“

 

More Beauty News