Следва

Звезден Instagram на седмицата... Виктория Бекъм и Дейвид, Майли Сайръс и Кара, София Вергара и Рийз

Данчо Караджов, Митко Кърнев, Стенли и Любо правят нова група

Данчо Караджов, Митко Кърнев, Стенли и Любо правят нова група...

People of art преди 8 години

Станислав Сланев-Стенли и Константин Марков - основател и басист на "Тангра" стоят зад обединяването на още популярни наши музиканти в нова група.

В "Легендите", по подобие на "Фондацията", ще са и музиканти Константин Цеков от "ФСБ", фронтменът на "Сигнал" Данчо Караджов, китаристът Митко Кърнев от D_2 и бившият вокал на "Те" - Любомир Киров, който ще свири и на барабани.

"Реално се събираме четирима певци - пояснява Стенли. - Засега сме подготвили по 5-6 песни от всяка една от групите, чиито представители сме.

Ще правим и нови неща - вече имаме идеи за авторски парчета. Но като за начало е това. Повече няма да разказвам засега, скоро ще разберете".

Именно на Стенли и на Косьо Марков, който ще е баскитарист, им хрумнало да направят нова формация. Веднага се обадили на Йордан Караджов и без много колебания решили кои да са останалите музиканти в групата.

Стенли предложил Митко Кърнев да стане китарист на групата, Кърнев от своя страна повикал Любо Киров за барабанист, а Любо предложил Константин Цеков да поеме клавишните. И верижната реакция довела до "Легендите", разказват Lifestyle.bg.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра