Следва

Представлението "Фейсбук Театър" на осмото издание на Антистатик

Вили Марковска показа сина си

Вили Марковска показа сина си

People of art преди 8 години

Вили Марковска публикува умилителен кадър на своя Фейсбук профил снощи, на който показва на своите приятели и света първородния си син Красимир.

Бебчето, което е само на два месеца, носи името на бащата на съпруга на актрисата Ивайло - финансиста Красимир Ангарски, но по всичко личи, че е наследило главно хубостта на майка си.

Въпреки невръстната възраст на сина си, Марковска е решена да се върне на сцената възможно най-скоро. За да успее да възобнови кариерата си, Виолета е започнала репетиции още в първите дни на своето майчинство. Така че съвсем скоро се очаква на бял свят да излезе премиерата с нейно участие - „Жената на моя живот". Постановката ще бъде гледана от зрителите на частния театър „Искри и сезони".

Марковска ще се отдаде на работата си благодарение на помощта на цели три гледачки, които ще се грижат за сина й, говорят последните слухове, които се въртят около нея.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра