Следва

Осма от осем! Пролетните прически от подиума - стъпка по стъпка

За него: Prada Luna Rossa Sport! Стремеж към победа

В навечерието на регата, мъжът се изправя лице в лице с впечатляващите размери на яхта, физическата и ментална подготовка формират възможните мисли за утрешния ден...

Body преди 8 години

В навечерието на регата, мъжът се изправя лице в лице с впечатляващите размери на яхта, физическата и ментална подготовка формират възможните мисли за утрешния ден. той се стреми към победа. Напрежението между човека и машината е в основата на новия аромат Prada Luna Rossa. Когато залогът е голям, нещо неочаквано може да разкрие най-дълбоките взаимоотношения.

Мъжкият аромат Prada Luna Rosa е вдъхновен от екстремното околосветско плаване и предизвикателството на Prada luna Rossa за американската купа. Всеки аромат изучава аспектите на това спортно начинание в съчетание с човешките умения, техническата прецизност и природните елементи, провокиращи незабравими и силни моменти.

Prada Luna Rossa Soprt предизвиква в мъжа дълбоки емоции в нощта преди предизвикателството

Ароматът комбинира в себе си неочаквани съставки, които подчертават реалността на състезанието. Той е създаден от Даниела Андриер, креативен директор на Miuccia Prada, експлозивен джинджифил и плодове хвойна, тютюн, съчетан с нотки на тонка и ванилия внасят богатство на аромата. Вибрираща мъжествена лавандула енергизира тази мощна и интензивна сърцевина, за да разкрие луксозния и елегантен аромат, който се разгръща във времето.

Флаконът на Prada Luna Sport символизира духа на мъжа, който се слива с техническото съвършенство на неговата лодка. Естетична, високоскоростна, създадена да излъчва лукс, състезателна лодка - с метални фрагменти, с изблик от поразяващо червено. Външната опаковка играе модерна игра на контрасни текстури, където върху сияйно хромирано украшение е поставен акцент от червена кожа сафиано.

Рекламата, заснета от фотографа Крег Макдийн, уловил мъжа Prada - интерпретиран от модела Тим Шумахер - в интимен момент на уравновесеност и спокойствие в нощта преди състезанието. С неговият природен чар, той стои като състезател, чийто проницателен поглед излъчва сила и устременост. Сливайки се в едно с изключителната си платноходка, рекламата акцентира духа, технологията и изтънчеността на аромата.

Новият аромат Prada Luna Rossa Sport е вече в продажба и в България.

More Body