Следва

Ким Кардашиян ала Мерилин Монро за бразилския Vogue

Дарина Павлова на яхта с Бандерас и Гибсън в Кан

Дарина Павлова на яхта с Бандерас и Гибсън в Кан

People of art преди 8 години

Бизнесдамата Дарина Павлова била специален гост на партито, с което Антонио Бандерас полял година щастлива любов с Никол Кимпел. Звездата от „Десперадо” събрал най-близкото си обкръжение на яхта по време на фестивала в Кан. „Аз на яхти не обичам да стоя, защото страдам от морска болест, но тази бе добре закотвена и си изкарах чудесно.", споделя г-жа Мулти пред bTV.

"Антонио е много щастлив, цъфти край нея. Двамата се запознаха миналата година на партито на „Непобедимите 3” отново в Кан."



На червения килим в курортното градче тя се озовала по покана на режисьора Матео Гароне, който представил първия си англоезичен филм „Приказката на приказките”. Главна роля във фентъзито има Салма Хайек, с която Дарина също е в чудесни взаимоотношения. Тук е редно да споменем, че г-жа Павлова от години има амбиции в продуцентството на филми. Тя има собствена компания, с която продуцира шоу по италианската телевизия „РАИ Уно" за емигранти в Америка, но голямата й мечта е да продуцира свой собствен филм в Холивуд.




На яхтеното парти Дарина се появи облечена в изкусителна прозрачна рокля от дантела, щедро подчертаваща апетитните й извивки, Valentino, която е на стойност 15 000 евро. Макар и прехвърлила 50-те, вдовицата на Илия Павлов изглежда години по-млада и все още привлича мъжките погледи навсякъде, където се появи. Не успяха да й устоят нито домакина, нито Мел Гибсън, с които нашенката танцувала цяла вечер.

Дни преди финала на „България търси талант” Павлова потвърди намерението си да дари хонорара си от журиране на участник в шоуто. „Отдавна съм го набелязала, но не искам да казвам кой е той преди формата да приключи, за да не се спекулира”, обясни вдовицата на Илия Павлова.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра