Следва

i-D празнува рождения си ден с 18 "намигващи" корици

Ким Кардашиян ала Мерилин Монро за бразилския Vogue

Виждаме реалити супер звездата Ким Кардашиан на корицата на Vogue Бразилия за месец юни, където сe...

People of art преди 8 години

Виждаме реалити супер звездата Ким Кардашиян на корицата на Vogue Бразилия за месец юни, където в ролята й на секси блондинка ала Мерилин Монро е заснета от Елън Вон Ънверт. Ким е съблазнителна с платинено руси къдрици, на които се радваше за по-малко от месец, явно за целта на сесията, и позира в оскъдни черни одежди.

Това е втората корицата на изданието, посветено на тялото, като само преди месец те ни показаха голата и прелестна Жизел, като според тях Ким Кардашиян е символ на “новия женствен силует”.



От страниците на списанието самата Ким призовава хората, които меко казано не я харесват, да спрат да я съдят: "Призовавам всеки да се опита да прави всичко, което правя аз и след това да ми каже дали имам или нямам талант."

Това е трета корица на г-жа Уест за престижното издание. Като на тази за американския Vogue тя бе със съпруга си, облечена в сватбена рокля, малко преди сватбата им, а на тази за австралиския тя се появи за първи път сама.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра