Следва

ЧДГ и ясла "Слънчева усмивка" - всяко цвете е в различен цвят

Месечен ХОРОСКОП - Юни 2015

Основният аспект на месеца е хармоничният секстил на Уран и Юпитер от 16-ти до 28-ми юни. През този период са възможни благоприятни събития в...

Astro преди 8 години

Основният аспект на месеца е хармоничният секстил на Уран и Юпитер от 16-ти до 28-ми юни. През този период са възможни благоприятни събития в икономиката и международните отношения, а в личен план - разширяване на мирогледа. Ще се активират опозиционните сили и революционните движения. Aспектът е благоприятен за получаване на спонсорство и проява на щедрост.

От 4-ти до 7-ми юни, Юпитер ще бъде в благоприятен аспект с Марс - успех е възможен само с активни действия в икономиката, търговията, реализирането на стратегически планове, в постигането на амбициозни цели.
6-ти и 7-ми юни са успешни дни за решаване на финансови и икономически въпроси, за укрепване на съпружеските отношения и възобновяване на стари романтични връзки.

7-ми и 9-ти юни - Слънцето е в благоприятна аспект с Юпитер - успех в творческата себереализация, успешно ще се решават икономическите проблеми и може да се правят перспективи за по-нататъшно развитие на наболели проблеми.

От 8-ми до 11-ти юни ще действат хармоничните аспекти на Уран и Марс, Слънцето и Уран, Меркурий и Венера. Ще се създаде възможност за успех в много области на живота, успешно стечение на обстоятелствата ще ни помага да намерим нетривиално решение на проблемите си. Може да създаваме важни социални и лични взаимоотношения. Успех се очаква в търговията, социалната сфера, науката и романтичните отношения. Използвайте шансовете, които ви поднася Съдбата, реагирайте моментално на променящите се ситуации. Бъдете смели, решителни, оригинални и креативни.

11-16 юни - Марс е в съвпад със Слънцето, а Венера е в хармоничен аспект с лунните възли. Бъдете активни, но не агресивни, решителни и романтични. Има вероятност за успех в постигане на творческите целите, както и в романтичните отношения. Възможно е успешно разрешаване на финансовите проблеми.
На 21-ви юни Слънцето преминава в Рак, знакът на най-нежните, най-грижовните, дълбоко чувстващи и преживяващи.

02 юни - пълнолуние
16 юни - новолуние

ОВЕН 21.03 – 20.04

Получено предложение в началото на юни ще накара много Овни да се развълнуват. За теб е настъпило време да грабиш с пълни шепи от живота и да вземеш нечия ръка и сърце или да заемеш нова позиция. За теб е месец за обновяване и промяна. Не се противи на желанието да се пробваш в нещо ново и най-важното, не се поддавай на страхове и съмнения - "Ами, ако не се получи!" Напълно е вероятно да отвориш нова, по-цветна и по-интересна страница от живота. Първата половина на месеца е подходяща за актуализиране на гардероба или интериора у дома. Проблемът е в това, че много скоро твоите вкусове може рязко да се променят и има вероятност новите придобивки и промени да те разочароват.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В началото на юни мнозина ще поискат да прехвърлят своите отговорности на теб, а да откажеш ще ти бъде трудно. В теб ще се появи чувството, че нещо не е наред. Но, започвайки да анализираш ситуацията ще разбереш, че самият ти си причината за хаоса, който цари около теб. Събери си мислите, погледни нещата от няколко различни точки, премисли всичко отново и отдели важното от второстепенното - тогава ще постигнеш желания резултат, а пред теб ще се отворят нови хоризонти. Юни е прекрасен период за активно общуване с приятели и светски живот. Проблеми ще ти създава само нарасналото колебание, поради което може да не се възползваш от абсолютно всички откриващи се възможности.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През юни за Близнаците настъпва най-доброто време за всякакви експерименти с работата. Ако си замислил да променяш нещо - не губи време. През този месец е необходимо да поработиш върху грешките от миналото. Опитай се да се отървеш от илюзиите, които си играят със съзнанието ти, ревизирай отношението си към някои хора и ситуации, остави в миналото всичко, което ти пречи да се движиш напред. Хороскопът е благоприятен и за смели експерименти с външния вид. У дома те очаква пълно спокойствие и благополучие. Радвай близките си с усмивка - никой не умее да им повдига настроението така както ти!

РАК 22.06 – 23.07

За представителите на знака Рак през юни настъпва времето, когато ще покажат "кой е шефът". Дошло е време да заявиш своите права. Може дори да се изненадаш колко бързо ще се съгласят с твоите условия. Вземи юздите в собствените си ръце и не обръщай внимание на недоволните. През първата половина на месеца ще ти бъде трудно с новата информация. Възможни са проблеми с документи и трудности при общуване с длъжностни лица. Но ако се отнесеш философски към недоразуменията, които ще се случат през този период, ще излезеш победител от всяка, дори и от най-заплетената ситуация.
През юни семейните Раци ще бъдат съсредоточи главно върху себе си, затова може да възникнат затруднения в личния им живот, и ще бъде необходимо да се потърси баланс в отношенията. А на самотните Раци юни ще даде възможност за нови запознанства.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

За Лъвовете през юни настъпват фантастични дни. Ще бъдат обсипани от най-необичайните предложения. Не се страхувай да бъдеш екстравагантен, не се страхувай да изненадваш, не се стеснявай да изразяваш чувствата си. Сега съдбата е на твоя страна. Ще усетиш невиждана увереност в собствените си сили и никакви препятствия, изникващи по пътя, няма да бъдат в състояние да ти попречат. Този период ще бъде за мнозина време на промени и приключения. Авторитетът ти сред близки и приятели ще расте и за съвет ще се обръщат към теб дори непознати хора. Не стой безучастно - бъди активен, бъди жаден за живот, дишай с пълни гърди!

ДЕВА 24.08 – 23.09

През юни Девите ще се радват на късмет в далечни земи. Така че не отказвай пътувания или командировки, дори да са непланирани. Всяко пътуване ще е от полза. От всяка ситуация можеш да си извадиш поука и не се притеснявай, ако нещо се обърка. През този месец ще трябва да се адаптираш към променящите се обстоятелства и по всяко време да правиш изменения в плановете си. Най-важното е да не губиш надежда и да не се отчайваш. За помощ винаги можеш да се обърнеш към близки или приятели - те със сигурност ще ти подадат ръка.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През юни бъди борбен и настойчив, не жали себе си и пред теб ще се отвори всяка врата. Обърни внимание на сънищата си - те може да съдържат полезна за теб информация. Не се страхувай да взимаш нестандартни решения. Ако мислиш и действаш по оригинален начин, ще съумееш да се справиш с всички трудности. През юни мнозина представители на знака Везни ще поискат да затворят цяла глава от личния си живот. Хороскопът те съветва да събереш смелост и да започнеш откровен разговор за отношения, от които си уморен и разочарован.
Везните, които от скоро имат връзка, звездите ги съветват да канят любимия човек на интересни мероприятия, да го запознаят с приятелите си, да организират срещи на най-неочаквани места. Да демонстрират добри обноски, да се обличат с вкус и да не се оплакват от живота. И най-важното да се вслушат в себе си, ако се чувстват добре и са щастливи – значи това е човекът.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През юни хороскопът съветва Скорпионите да забравят за всякакви интриги и лични амбиции. Най-добрата тактика сега е работа в тандем. За егоистичните няма да е лесно, но така ще могат да постигнат много повече. През първата половина на месеца, на пътя ти може да се появят непредвидени пречки. Дори ако до достигне целта са останали само няколко крачки, обстоятелства може да те принудят да се оттеглиш. Не се обезкуражавай - ще имаш възможност да наваксаш пропуснатото. Старай се да прекарваш повече време със семейството си. Ако имаш нужда от задушевни разговори - краят на месеца е най-подходящото време за това.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако досега си бил в състояние на летаргия, през юни е време да се събудиш. Започни с нещо малко - измъкни се от града сред природата, отиди на кино, направи подаръци на близките си. А в отношенията с любимия човек добави повече нежност. Не поглеждай назад - не позволявай на миналите неуспехи да влияят на настроението ти. Опитай се да възстановиш нужните изгубени контакти и пристъпи към осъществяването на тези проекти, за които отдавна си мечтал. През първата половина на юни може да срещнеш трудности в общуването с родителите си или с някои възрастни роднини. Не забравяй да отделиш време да ги посетиш, да се обадиш, да се позаинтересуваш от тяхното здраве и настроение: сега твоето внимание е крайно важно за тях.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През юни покоряването на нови върхове в кариерата няма да вълнува Козирозите, защото сърцето им ще бъде у дома - със семейството. Постарай се да прекараш повече свободно време с близките си - това сега е важно. През този месец ще бъде добре да анализираш своето поведение, да организираш текущите дела, да направиш планове за бъдещето. Ако се потрудиш ще разбереш, че много от проблемите са резултат от факта, че на някои от тях не им е било отделено достатъчно внимание. Интуицията ще ти подскаже правилното решение и без значение колко необичайно звучи, следвай това което ти нашепва подсъзнанието. През този месец, ако е възможно, се опитай да се измъкнеш от капана на ежедневието и да ходиш често сред природата на пикник или да вземеш участие в туристически поход. Разходките на открито и активната почивка ще имат благоприятен ефект върху настроението ти.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

През юни хороскопът препоръчва на Водолеите да забавят темпа и да не бързат да се захващат с нови дела и проекти. Основната им задача сега е да запазят това, което имат, особено отношенията с любимия човек. Радвай се дори на малките победи - след тях със сигурност ще последват и големи. Отстъпвай инициативата на другите - нищо няма да загубиш, а броят на твоите поддръжници и фенове ще нарасне значително. През юни търпението и постоянството ще ти позволят да постигнеш успех във всяка област. Отделяй повече внимание на себе си, прави неща които ти допадат и те карат да се чувстваш уверен. Точно сега противоречия, които те тормозят от дълго време имат всички шансове да се разрешат.

РИБИ 20.02 – 20.03

Юни ще застави представителите на знака Риби да извършват необичайни постъпки и лесно да завързват нови запознанства. Звездите те съветват: не бързай и не решавай нищо необмислено. Това е най-неподходящото време за приключения: сега просто ще си навлечеш неприятности. Печеливши ще бъдат тези представители на знака Риби, които контролират ситуацията и емоциите си. В края на месеца може да почувстваш, че трябва да обновиш своя социален кръг. Някои Риби може да стигнат до извода, че приятелите не ги разбират и не отговарят на тяхното интелектуално и духовно ниво. На фона на тези мисли ще имат желанието да преустановят всички връзки с тях. Опитай се да сдържаш гнева си и не забравяй, че после трудно ще можеш да възстановиш прекъснатите отношения.

More Astro