Следва

Men's Еxhibit: Ароматите, подлудяващи лятото!

Pretty in the City: Лора

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш...

Beauty News преди 8 години

Любима и красива, София кипи от живот всеки ден, час и минута. Наоколо крачат млади, модерни, нежни и вдъхновяващи момичета и жени, които ти се иска да целунеш, и щеше, ако беше дете. Но понеже си пораснал, поне можеш да направиш свои приятелки.

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова и стартираме нашата нова рубрика, в която ще показваме наши, софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Ще ги молим да ни говорят за нещата от живота и главно за красотата, защото на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица поговорихме за красота с Надежда, а днес Pretty in The City  в София е Лора!

Лора е на 21, студентка по Графичен дизайн в университета Westminster в Лондон и е само преминаваща през града това лято, защото следващият й семестър ще е в далечен Хонк Конг.

Въпреки това, тя ни сподели, че обича София... заради множеството - многото събития, места, емоции, но най-вече, защото познава вкуса й и знае къде се чувства най-добре тук. Мечтае всеки да има възможността да мисли цветно, да има шанса да различи красивото, да го изпита и изживее и да е заобиколена единствено от хора, които са се освободили от оковите на сивото и ежедневното и гледат с други очи на рутината.

Kосата... определя настроението ми.

Kожата ми... понася само розова вода и зехтин.

Mоят ритуал за красота... е здравият сън.

Никога не излизам без... да прекарам едни заслужени 5 минути в дълбок нарцисизъм пред огледалото.


Панталонът ми е... с висока талия.

Блузата... риза.


Шалът... поправя лош аутфит.


Якето... късо, вталено.


Чантата... побира сериозен размер фотоапарат.

Любима дреха... топлата.


А аксесоар... часовник, телефона ми се губи някъде из дълбоката чанта.





Последното, което си купих... спирала L'oreal, Volume million lashes.

Предпочитаното място за шопинг тук... всяко ново мястo.

И все пак, вместо споделена тайна, най-идеалните три фешън шопинг дестинации в София са... при знайните и незнайни съвременни български дизайнери; Аутлети (които се проверяват поне 2 пъти седмично); централните части на София, където се крият най-мъничките магазинчета, с най-големите съкровища;



Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybeline NY, ще ви покажем Цвети. Още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие... 

 

More Beauty News