Следва

„Връзки” по bTV с три нови епизода тази седмица

И Аманда Сейфрид с нова прическа

Свикнали сме да виждаме Аманда Сейфрид с дълги букли и характерна стилна прическа, почти без промяна, откакто я знаем...

People of art преди 8 години

Свикнали сме да виждаме Аманда Сейфрид с дълги букли и характерна стилна прическа, почти без промяна, откакто я знаем.

По един и същи начин Аманда изглеждаше и на премиерата на "Клетниците", когато мюзикълът излезе, и на представянето на поредна колекция H&M Concious, и поразголена за W Magazine, и във всички останали случаи, немалко, в които 29-годишната актриса бе забелязване публично и ние, от View Sofia, отразихме това.

И ето че, изненадващо заради дългата традиция, онзи ден Аманда се показа с чисто нова прическа, "боб" каре, което й стои чудесно на скулестото слабо лице и грамадни очи.

Тъкмо да извикаме Ура!, както трябва да се поощрява всяка промяна, и не щеш ли, оказа се, че новата прическа е била само проба, осъществена с помощта на перука.

Действието прилича досущ на стореното от Дженифър Лопес миналата седмица, само дето при Джен е наистина.

Смел или не, трансформативният опита на госпожица Сейфрид възбуди доста коментари след като предприелата го го представи на последователите си в Instagram. Което току виж довело и до реални стъпки в правилната посока за младата дама.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра