Фестивал на цветовете - най-цветното парти на годината се завръща

Датата, на която София ще бъде залята от цветен прах и музика, е 20-ти юни 2015 г. , а локацията е на открито пред зала Арена Армеец...

Фестивал на цветовете бе едно от най-иновативните, очаквани и забележителни събития в България през 2014 г. Първото му издание оцвети София на 21.06.2014 г. и събра повече от 4 000 фена на столичния стадион "Академик". Изнанада за всички бяха и гостуванията на фестивала в Бургас и Пловдив, където повече от 2000 души се радваха на цветните облаци, еуфорията и позитивната енергия на една от най-древните традиции на Индия, празнуваща равенството между хората, доброто, любовта и красотата на живота. Гости на трите събития бяха български и чужди артисти, сред които беглийските резиденти на Tomorrowland Festival The Offenders и Don Cabron & Capsar, любимецът на българската аудитория DJ SASH!, естонците от Indivision, а също и родните представителите на клубната, електронна и поп сцена Camp Sessions, DJ Vida, Rud Fellah, Digital Sound, Stoyan, Веси Бонева, Михаела Филева, Дивна и култовият хост Don Eddy.

ФЕСТИВАЛ НА ЦВЕТОВЕТЕ СЕ ЗАВРЪЩА И ПРЕЗ 2015 г., а първите участници във второто издание на най-цветното парти са едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на България - "Ice Cream", Спенс, "The Top Stoppers", както и новата легенда в електронната музика Cooh vs Balkansky. Водещ на събитието ще Дон Еди Казасян. За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и "The Offenders".

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.