Следва

Четиво в четвъртък: "Изкуството на правилното мислене" от Ролф Добели

Джиджи Хадид отмъкна бившия на Тейлър Суифт

Слуховете спират да са слухове, когато се появят снимки, които ги потвърждават...

People of art преди 8 години

Слуховете спират да са слухове, когато се появят снимки, които ги потвърждават. Точно това се случи тези дни с несигурната новина за връзката на Джиджи Хадид с бившия на Тейлър Суифт, една от най-близките й приятелки, Джо Джонас, които от предполагаема двойка се превърнаха в съвсем истинска такава, появявайки се неколкократно, в рамките на няколко дни, в общата си компания.

Въпреки желанието им да се скрият и отричането на фактите, и Джиджи и Джо не успяха да държат ръцете си далеч един от друг, попадайки в уютно и тъмно сепаре в един от оборотните клубове в Монреал. На снимките, предоставени на Dailymail, ясно се вижда, че 20-годишният модел и 25-годишният музикант се забавляват искрено заедно и се наслаждават на породилите се чувства помежду им.

Според близки до новоизлюпената двойка двамата са се запознали покрай Тейлър Суифт, която, както споменахме и по-горе, имаше кратка афера с Джо през 2008 година. Певицата дори написа песента „Forever And Always“ за скъсването си с Джо, който я зарязал по телефона след 27-секунден разговор. Към момента обаче, между двамата няма никакви лоши чувства.





В този ред на мисли Джиджи пък съвсем наскоро се раздели с дългогодишното си гадже Коди Симпсън, който е австралийска попзвезда. Явно на такива и върви на красавицата тези дни, в което няма нищо лошо, разбира се, стига да знае как да се справи с всички онези нахални фенки, които искат да са на нейното място.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра