Advertisement
 

Седмичен ХОРОСКОП - 15.06 - 21.06

През тази седмица за "космическото време" ще отговарят няколко астрологични фактора. Единият от тях е все още действащия съвпад на Слънцето с Марс, който ще запази активното си влияние до...

През тази седмица за "космическото време" ще отговарят няколко астрологични фактора. Единият от тях е все още действащия съвпад на Слънцето с Марс, който ще запази активното си влияние до четвъртък. Към него в слаб, но неблагоприятен аспект ще влезе Венера и от понеделник до сряда ще се усложни личното и деловото партньорство и финансовите разногласия.

Вторият фактор е формиращият се хармоничен аспект между Юпитер и Уран (точната кулминация е следващия понеделник, 22 юни), който постепенно ще усилва своето влияние. Сега Юпитер (разширение, подкрепа, покровителство), както и първият фактор са свързани с партньорството и финансите. Уран (неочаквани промени) в момента представлява дипломацията, законодателството, както и сферата на рекламата и пиара, и ще се проявява чрез органите на управление и властта. Наличието на благоприятен аспект между тези две планети показва, че в рамките на седмицата може да има значително подобрение в международната обстановка, преговорите, пропагандните и предизборните кампании, както и неочаквани данъци и други "подаръци" за бизнеса от законодателите. Предвид сравнително трудното начало на седмицата, благоприятните промени ще настъпят не по-рано от сряда.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.