Следва

Лимонено-боровинкова торта

Седмичен ХОРОСКОП - 15.06 - 21.06

През тази седмица за "космическото време" ще отговарят няколко астрологични фактора. Единият от тях е все още действащия съвпад на Слънцето с Марс, който ще запази активното си влияние до...

Health преди 8 години

През тази седмица за "космическото време" ще отговарят няколко астрологични фактора. Единият от тях е все още действащия съвпад на Слънцето с Марс, който ще запази активното си влияние до четвъртък. Към него в слаб, но неблагоприятен аспект ще влезе Венера и от понеделник до сряда ще се усложни личното и деловото партньорство и финансовите разногласия.

Вторият фактор е формиращият се хармоничен аспект между Юпитер и Уран (точната кулминация е следващия понеделник, 22 юни), който постепенно ще усилва своето влияние. Сега Юпитер (разширение, подкрепа, покровителство), както и първият фактор са свързани с партньорството и финансите. Уран (неочаквани промени) в момента представлява дипломацията, законодателството, както и сферата на рекламата и пиара, и ще се проявява чрез органите на управление и властта. Наличието на благоприятен аспект между тези две планети показва, че в рамките на седмицата може да има значително подобрение в международната обстановка, преговорите, пропагандните и предизборните кампании, както и неочаквани данъци и други "подаръци" за бизнеса от законодателите. Предвид сравнително трудното начало на седмицата, благоприятните промени ще настъпят не по-рано от сряда.

Следва да се отбележи още една особеност на настъпващата седмица - от понеделник ретроградният Сатурн (контрол, структурност, ограничения) за известно време (до 18 септември) се връща в знака Скорпион. До края на седмицата Сатурн ще представлява всички въпроси, свързани с данъци, заеми и силови структури, но с преминаването на Слънцето в знака на Рака (неделя вечер) неговата "отговорност" ще се премести в сферата на партньорските и конкурентни отношения.

От петък до неделя, състоянието на биосферата ще остане умерено благоприятно, с преобладаване на кратки положителни аспекти на Луната с другите планети.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неочаквани събития!

Първата половина на седмицата може да донесе на типичните Овни щастливи и понякога неочаквани събития, свързани с романтичните отношения или техните деца. Този период също ще бъде благоприятен за творчески дейности и занимания със спорт. През това време ще имаш добър шанс да получиш повишение и да се придвижиш нагоре по кариерната стълбица. През втората половина на тази седмица се старай да избягваш суетата, не позволявай на дребни неща и задачи да ти отвличат вниманието ти от основната цел. Сега успешно ще се развива колективната дейност: ще бъдеш в състояние умело да разпределяш отговорностите между членове на твоята група. Това ще помогне да не се изгубите в детайлите и да останете верни на избраната посока.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Проверявай и проучвай!

Разположението на планетите през първата половина на тази седмица говори за това, че сега не трябва да се доверяваш на непроверена информация. Повишава се опасността от измама, объркващи ситуации, дезинформация. През този период се старай да проверяваш източника на информацията и ако той не вдъхва доверие, не вземай нищо на сериозно. Също така, има риск от получаване на лоши новини. Втората половина на тази седмица може да донесе трудности, свързани с пътувания: те сега може да протекат не по начина, по който си ги планирал. Бъди бдителен с багажа си - сега се увеличава риска от загуби. Звездите също съветват да се отнасяш по-рационално към парите си. Трябва малко да намалиш разходите за отдих и развлечения или да ги направиш по-разумни.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Финансови планове!

Първата половина на тази седмица е период, който е подходящ за правене на финансови планове и взимане на решения в тази област. Сега ще можеш доста обективно да оцениш ситуацията, да направиш правилните изводи и да намериш приемливи начини за запазване или умножаване на финансовото си състояние. Втората половина на седмицата за типичните Близнаци е доста благоприятна за важни покупки. Сега може да се извършват сделки с недвижими имоти, тъй като лесно ще можеш да разпознаеш измамата, ако това се случи в процеса на сключване на сделката.

РАК 22.06 – 23.07

Променливи цели!

През първата половина на тази седмица твоите цели може често да се променят. Възможно е сега да видиш нови перспективи, но в резултат на вътрешни противоречия да се опитваш да постигнеш наведнъж няколко цели в различни посоки. А това може да доведе до провали във всички избрани области. Ето защо сега е много важно да определиш посоката. Пази се също от конфликти с влиятелни хора. За самостоятелна или тайна дейност за типичните Раци е подходяща втората половина на тази седмица. През този период, не търси подкрепата на влиятелни хора, дори да ти я обещават. Втората половина на седмицата, също не е най-доброто време за решаване на формални или правни въпроси, жалби до държавни органи. Сега нараства твоята общителност и комуникационни умения и ще ти бъде по-лесно да намериш общ език с хората около теб. Старай се по това време да общуваш по възможност по-открито.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Насаме със себе си!

През първата половина на тази седмица звездите ти препоръчват да прекарваш повече време насаме със себе си. Именно в уединение може да ти дойдат точните мисли, решения и заключения. През този период ще можеш по-добре да разбереш към какво се стремиш и от какво се нуждаеш в действителност. При взимането на всяко решение трябва да се вслушваш преди всичко в себе си, към своите усещания и своя вътрешен глас. През втората половина на тази седмица, може да проявиш активност във финансовата сфера. Действай както намериш за добре, само не разкривай своите планове в тази област. Този период може да допринесе и за получаването на неофициален или скрит доход. Възможно е по това време и промяна в отношението ти към материални ценности като цяло.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Нови идеи!

Първата половина на седмицата ще донесе на типичните Деви много нови идеи. Това е добър момент да планираш своето бъдеще, да обмислиш варианти за развитието на определени събития и ситуации. През този период е възможно и появата на нови интереси, хобита и увлечения. Втората половина на седмицата може да добави към твоите планове малко повече динамика. Сега в теб може да се появят възможности, ако не за пълна реализация на замисленото, поне за неговото начало. През втората половина на седмицата също ще се увеличи активността ти в сферата на комуникацията с приятели и съмишленици. В компанията на интересни за теб хора ще бъдеш по-смел и решителен.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не търси съвет!

Съвършената физическа форма не е достатъчна, за да изглеждаш страхотно. Ако отдавна не си се занимавал с гардероба си, тази седмица е най-подходящото време за това. Отивайки по магазините не взимай никой с теб – нито приятели, нито роднини, нито стилисти. Сега ти най-добре от всички ще можеш да подбереш подходящите за теб дрехи и аксесоари. Един съвет – не бързай да купуваш първата харесана вещ, първо огледай всичко!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Направи си подарък!

Не си губи ума от любов – нищо няма да е така безоблачно, както ще ти се струва на пръв поглед. Без да реагираш бурно вслушай се в съветите на близки хора – сега те ще бъдат обективни и своевременни. Достави си радост като си направиш малки подаръци. Това може да бъде нова серия средства за кожата, елегантно ювелирно украшение или посещение на салон за красота. Дори и да надвишиш определения бюджет не се разстройвай, през почивните дни планирай шумни мероприятия или пътувания.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Бъди различен!

През този период се старай да не се смесваш с тълпата – сега това не е най-добрата тактика. Прояви индивидуалност – в маниера на обличане, с необикновен парфюм или необичаен подбор на аксесоари. Само в този случай ще изглеждаш ефектно и ще се чувстваш комфортно. И несъмнено околните ще оценят достойно умението ти да бъдеш себе си при всякакви обстоятелства. Възможно е даже да се сдобиеш с подражатели.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Остани за малко сам!

Не търси поводи да изкараш раздразнението си на близките – ако ти е некомфортно по-добре се усамоти. Това ще ти позволи първо да се наспиш и малко да си отдъхнеш от уморяващото те в последно време общуване. Второ, ще имаш достатъчно време да се погрижиш за външния си вид. Трето, ще можеш да си прегледаш гардероба и да направиш списък за нещата, които в скоро време е необходимо да си набавиш. И не забравяй най-накрая да си дочетеш отдавна започнатата книга.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

От теб зависи!

Възможни са определени сложности в отношенията. Постарай се коректно да изясниш къде е проблема – от твоята искреност и умение да изслушваш сега ще зависи много. Ако това е невъзможно, постарай се да не се концентрираш върху недостатъците на любимия и не засягай в разговора сантиментални теми.

РИБИ 20.02 – 20.03

Сам можеш да си навлечеш проблеми!

Тази седмица може да премине в спокойно темпо, ако разбира се по собствена инициатива не си създадеш излишни проблеми. Хуморът ще ти помогне да видиш създала се ситуация от друга гледна точка и да намериш оригинален начин да я разрешиш. Може ненадейно да срещнеш човек, който безумно да те заинтригува. Внимавай – любовта е единствената сила, която може магически да преустрои цялото ти същество!

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.