Следва

Кой как избра да се рекламира: Кейти Пери за Moschino

Стил урок на седмицата: Бохо в летен и достъпен вариант

Блогърът Ейми Сонг от Song of Style ни показва най-простичкия и сигурен начин да изглеждаме супер, целите в стилът на седемдесетте - тенденция номер едно за тази година...

All fashion преди 8 години

Блогърът Ейми Сонг от Song of Style ни показва най-простичкия и сигурен начин да изглеждаме супер, целите в стилът на седемдесетте - тенденция номер едно за тази година. Ейми е цялата в любимите ни Chloe и подобни, но заместител на всеки от елементите може да бъде открит и в по-достъпен вариант, благодарение на fast fashion марки като H&M и Zara. Техните предложения са супер за ето такива временни, тренди елементи, които идват и си отиват от сезон на сезон и може би не заслужават чак толкова сериозна инвестиция.

И така:

Кръгли очила
Безспорно тези на Chloe са убиец, а H&M ни ги предлагат в доста подобен вариант, който Даутцен Крус нагледно показва:


H&M, 12.99 лв.

Бяла риза
С перфорации, дантела, прозрачна, каквато и да е, все е супер! Тази на Ейми е на Self Portrait за £160, а може и ето този вариант от Zara, чиито намаления вече очакваме:


Zara, 99.90 лв.

Велурена мини пола
Тази на Ейми не просто изглежда, а наистина е винтидж. За тези, които си нямат вкъщи, този сезон онлайн и офлайн магазините изобилстват от такива, ето и едно предложение от asos:


Аsos, 134 лв.

Чанта тип „Saddle“ 
Вече обсъдихме манията по страхотните чанти Drew на Chloe , каквато и Ейми, разбира се, има, и то не една. Отново в asos има и по-достъпни варианти, че даже и с намаление, като този съвсем класически от естествена кожа:


The Leather Satchel Company, Аsos, 139 лв.

Велурено яке
Все още има дни и особено вечери, в които лекото яке си е необходимо. За тях, самата Ейми ни предлага по- достъпна версия на своето, което изглежда отново е винтидж, от Mangо:


Mango, 159.99 лв.

Nude сандали
Ейми е с такива на Segerson Morrison, а ние предлагаме интерпретация, по-близка до хитовите гладиаторски сандали с предложение от Zara:


Zara, 89.95 лв.

И така, точно с тези или с подобни елементи, можем да постигнем страхотната седемсетарска бохо визия и да привличаме погледите по градските улици с много модерен и много готин ретро стил ала Ейми Сонг.

More All fashion