Следва

БНТ излъчва 10-те най-любими филма, създадени след 1989

Бритни Спиърс иска да бави децата на Джоли и Пит

Мотивът е много отвъд загрижената същност на Брит, която така и така си има две момчета за гледане, и се крие дълбоко в синьото на очите на актьора...

People of art преди 8 години

Бритни Спиърс изрази гласно желанието си да стане бавачка на децата на Брад Пит и Анджелина Джоли. Разбира се, мотивът е много отвъд загрижената същност на Брит, която така и така си има две момчета за гледане, и се крие дълбоко в синьото на очите на актьора, който разтопявал певицата всеки път, в който я погледнел от екран.

Това разказва Спиърс в свое скорошно интервю, в което с вълнение споделя още: „Срещала съм веднъж Брад Пит, но ми се иска да го видя отново и да стана бавачка на децата му. Това ми звучи забавно, а и е начин да съм близо до него!

Той е човекът, който ме е поразявал при среща най-много в живота ми. Видях го някъде преди 10 години по време на наградите „Изборът на тийнейджърите“. Той имаше много дълга коса. Напълно умрях. Затичах се! Бях обута с високи токчета и като идиот се втурнах към него и му казах: „О, Боже, аз съм най-големият ти фен!“. За секунда си загубих ума. Това беше един от най-напрегнатите ми моменти. Но той просто е толкова секси“, спомня си изпълнителката на „Piece of me“.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра