Следва

Готови за лятото: ПРАВИЛАТА за добър живот в красиво тяло цяло лято

Идеалната жена изглежда така: косите на херцогиня Катрин, веждите на Кара Делевин, бюста на Хелън Мирън

Да си идеален е досадно, бихме казали ние, но пък неспирно се забавляваме с напъните да се преследва подобен "идеал". Как трябва да изглежда идеалната жена.

Celebrity beauty преди 8 години

Да си идеален е досадно, бихме казали ние, но пък неспирно се забавляваме с напъните да се преследва подобен "идеал". Как трябва да изглежда идеалната жена?

Всеки път, когато някой вземе да го изчислява и сглобява, падаме долу, с изключение на случаи като този - http://www.viewsofia.com/article/8582/Kakva-e-idealnata-jena-prez-pogleda-na-edin-dizainer.

И все пак, невероятно е колко хората се стараят да догодят красотата, като я бъркат, смесват, комбинират, разместват и таманят. Буквално онзи ден няколко английски портала публикуваха статия, в която се виждат резултатите от социално проучване сред хиляди жени, всяка от които споделя коя част от тялото на коя звезда си мечтае да има.
По-късно, в резултат на отговорите в анкетата, графичен редактор сглобява идеалната жена.

И така, за да е налична перфектната, са необходими: разкошните кестеняви коси на херцогиня Катрин, изразителните вежди на Кара Делевин, миниатюрното носле на Миранда Кер, чувствените устни на Анджелина Джоли, очите на Меган Фокс и острите скули на Кийра Найтли.


Херцогиня Катрин


Анджелина Джоли

Към горната смес прибавяме бюста на Хелън Мирън, плоския корем на Дженифър Анистън, както и безкрайните крака на Ел Макферсън.


Хелън Мирън


Дженифър Анистън


Ел Макферсън

Любопитно е, че отговорилите включват в своя топ цели три звезди, по-големи от 45 години: Мирън е на 69, Анистън - на 46, а Макферсън - на 51.

А най-хубавото е, че цели 72% от ангажираните в проучването жени отговарят категорично, че красотата и сексапила са най-вече вътрешната увереност в себе си. Тук съмнения няма!


Кара Делевин

Меган Фокс


Миранда Кер

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя