Следва

Мрачното АЗ на 25 годишните

Sofia Pride Art Week гостува на MOZEI

Sofia Pride Art Week гостува на MOZEI с фотографска изложба...

Events преди 8 години

Фотографска изложба и видео на Percy Katt и Kknut collective е част от четвъртото издание на Sofia Pride Art Week, седмицата на изкуствата преди София Прайд. Откриването  на изложбата ще бъде съпътствано от градинско парти с DJ, живи изпълнения и други.

„София Прайд Арт Седмица“, е седмица на изкуствата, в която хора от ЛГБТ общността, както и артисти, които се вълнуват от темите за равно третиране и приемане на многообразието, показват изкуството, което създават. Седмицата стартира за първи път през 2012 г.

„София Прайд Арт Седмица“ е платформа за изява на млади и доказали се артисти от страната и чужбина, чиито творби носят посланията на мултикултурализма и включване на различията.

Изложбата стартира тази вечер в 19:00 часа в галерия MOZEI и ще продължи до 28 юни включително.

More Events

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

Events преди 1 месец

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл