Следва

KNOW-HOW/SHOW-HOW

Истински пълноценен сън с новата гама възглавници Technogel

 Пълноценен сън... Имаме ли го? Много лесно можем да разберем, че той липсва, ако страдаме от пристъпи на главоболие или още по-зле - мигрена...

Health преди 8 години

Пълноценен сън... Имаме ли го? Много лесно можем да разберем, че той липсва, ако страдаме от пристъпи на главоболие или още по-зле - мигрена. Как да си го осигурим? За оптимални резултати заложете на 8 часа сън плюс комфорт и спокойствие в леглото.

Така постигаме “оздравителен ефект върху мозъка, периферните нерви, артерии и мускули около главата, което ги прави по-устойчиви на дразнения през деня” - това каза неврологът д-р Диана Цолова от Центъра по главоболие в София по време на представянето на най-новата гама възглавници с мемори пяна и термочувствителен гел. Те балансират температурата по време на сън и създават триизмерна опора на главата, което води до подобряване на кръвообращението и регулиране на кръвното налягане.

Патентованата технология на възглавниците Technogel действа така, че да осигури необходимото охлаждане и опора на спящия, което съответно увеличава неговия комфорт, а с това и времето прекарано в дълбок сън. "Именно през тази фаза от съня тялото ни регенерира тъкани, наблюдаваме растеж на костите и мускулите и засилване на имунната система" - каза търговски т директор на Happy Dreams Дани Иванова.

Последната гама възглавници Technogel включва:
Technogel Deluxe

Препоръчва се за тези, които предпочитат класическата форма на възглавницата. Deluxe предлага гъвкав профил, за да пасне на всяка форма на тялото и предпочитана позиция за сън.


Technogel Anatomic

Предназначена за тези, които спят повече на една страна или по гръб - или непрекъснато се въртят между двете позиции.


Technogel Contour

Предлага се за тези, които спят предимно на една страна и искат да не усещат никакво напрежение в раменете.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.