Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ирина Шейк

29-годишната красавица Ирина Шейк е едно от най-добре познатите лица в света на блясъка. Ние я знаем като супермодел, бивша приятелка на футболиста Кристиано Роналдо...

29-годишната красавица Ирина Шейк е едно от най-горещите създания в света на блясъка.  Характерното й лице и добре изваяно тяло са едни от основните причини за огромния й успех, който я отвежда на кориците на множество списания и я титулува с короната "най-секси жена" многократно.

Самата тя споделя, че дължи екзотичната си визия на баща си, но признава, че само добрите гени не са достатъчни за перфектния й външен вид. Ирина има силна личност и поддържа здравословно отношение към диетата и тренировките си. Сексапилната рускиня не вярва в гладуването, но вярва в упоритата работа в залата. Ние пък смятаме, че имаме какво да научим от нея, затова четем внимателно следващите редове.

ТренировкитеНяма съмнение, супермоделът Ирина Шейк има зашеметяваща фигура, която е не просто кльощава, а повече от добре оформена. Моделът признава, че добрите гени играят голяма роля затова, но също така, че трябва да работи усилено, за да останете във тази си форма.

"Имам добри гени, но, разбира се, това не означава, че пропускам тренировки. Сега съм на 29 и изглеждам добре, но искам да продължа да изглеждам така и когато стана на 35. Голям проблем ми е, че обичам да ям, просто обичам храна. Обичам хамбургери, обичам пилешки хапки. Но ако реша да си хапвам всички тези вкусотии, задължително трябва да ги балансирам с усилена тренировка. Човек винаги трябва да си намира мотивация. Не може да се събудиш, да се погледнеш в огледало и да си кажеш: “Изглеждам страхотно, така че може просто да си почина”, винаги трябва да искаш повече от себе си."

Ирина споделя, че нейната фитнес тайна за добра фигура е комбинация от кардио, бокс и работа с личен треньор.

"Аз съм от момичетата, които искат да са по-добри всеки път, и затова толкова упорито се опитвам да спазвам тренировките си. Ходя на бокс, правя пилатес и работя с моя личен треньор отделно от това. Понякога се събуждам и съм ядосана, тогава просто отивам на бокс, защото той наистина ми помага да изкарам всичкия насъбран гняв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.