Следва

Веган СЛАДОЛЕД с банани, кокос и какао

Още летни диети - eкстремно-двудневна и със супа, таман за първия плаж

Екстремна двудневна диета за тези, които не са успели, пожелали, съумели, устискали, да отслабнат преди отпуската...

Health преди 8 години

Днес навлизаме в седмицата, за да излезе от ситуацията, с две много готини диети за различни вкусове - една  екстремно-двудневна диета за тези, които не са успели, пожелали, съумели, устискали и прочие да отслабнат преди отпуската точно толкова, колкото на новия бански му харесва.

Основата при нея е в стискането на зъби, плюс крайно тежкото, но благородно меню от 4 ябълки, 1 лимон, 100 г варено постно месо и 1 сухар. Дневно. 

След стискането на зъби, резултатът удря 1,5 до 2 кила надолу.

Както и другата, базирана на поне топличката Зеленчукова супа.

Тази известна нискокалорична супа помага при свалянето на килограми и прочиства организма от токсини.
Състои се от продукти, които не съдържат мазнини. Зелениите спомагат за тяхното разлагане: зелените зеленчуци имат така наречената "отрицателна" калорийност, т.е. за тяхната преработка организмът изразходва повече енергия, отколкото те носят в себе си.

Зеленчуковата супа може да се консумира в неограничено количество и по всяко време на денонощието - дори и след 18.00. За което ура и да живей!



Рецептата:
6 големи глави лук, корени от магданоз, 2 чушки, половината от голяма зелка, 4 средни домати, 4 големи моркова. Нарязваме всичко и варим 1 час.

Меню
1-ви ден: различни плодове (освен банани) и толкова супа, колкото пожелаем.
2-ри ден: различни зеленчуци сурови или варени, освен грах и фасул. И, разбира се, супа.
3-ти ден: плодове и зеленчуци, с изключение на банани и картофи. И супа!
4-ти ден: банани (5-6 броя), обезмаслено мляко и супа.
5-ти ден: 300-400 грама протеини: варено говеждо месо, пилешки гърди без кожа или риба + супа.
6-ти ден: яде се говеждо месо със салата (домати, зеле, краставици, зелени чушки) - толкова, колкото ни се иска и, разбира се, супа. Плодовете са забранени.
7-ми ден: варен ориз без мазнина със салата; кореноплодни зеленчуци, плодове, сок без захар, чай или кафе през целия ден колкото пожелаем. Да не забравяме и супата!



По време на диетата може да се пие само минерална вода, чай, кафе без захар и зеленчуков сок. Алкохолът е забранен. Ако спазваме тази диета, лесно ще загубим до 5 кг за седмица, а и ще се усетим здрави, повече от друг път!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.