Новата поредица "Шифърът на злополуките" ще анализира действителни инциденти

Новата интерактивна поредица на National Geographic Channel “Шифърът на злополуките” стартира на 22 юли от 22:00 часа и разглежда шокиращи, действителни инциденти...

Новата интерактивна поредица на National Geographic Channel “Шифърът на злополуките” стартира на 22 юли от 22:00 часа и разглежда шокиращи, действителни инциденти, заснети с камера и качени в интернет. 12-те епизода по половин час предизвикват зрителите сами да отгатнат какво е на път да се обърка във всеки епизод. Българските зрители ще са ангажирани с въпроси от типа: дали парашутът ще се отвори, дали двамата парашутисти ще се блъснат във въздуха, дали самолетът ще се разбие и други, като ще могат да избират между три възможни изхода, които се основават на улики от клипа и който ще „дешифрират” всяка злополука.

Поредицата представя впечатляващ набор от клипове на близки срещи със смъртта от целия свят. В Сисимиут, Гренландия, шофьор на снегомобил заснема с камерата на каската си собственото си ужасяващо падане по планински склон, продължаващо 2 минути и половина. На водопада Виктория в Замбия приятели на 22-годишна австралийка с ужас забелязват (и заснемат) как бънджито й се къса. В Тайван е заснето огромно свлачище, което се спуска надолу по планината и засипва пътя. Опасностите дебнат дори и на работното място. В Нова Зеландия хеликоптер издига електрически стълб, а в Германия рутинно разрушаване на комин се превръща в катастрофа. По време на снимки на сапунен сериал с хеликоптер и моторница във Вале де Браво, Мексико, настъпва неочакван обрат.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.