Следва

Rolex отбеляза 10 години в България

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - 22-дневната веганска диета на Бионсе

Бионсе ни е любимка, защото освен безумно талантлива, дивата винаги изглежда зашеметяващо. Даже напоследък знойната красавица гордо демонстрира по-гореща фигура от всякога...

Health преди 8 години

Бионсе ни е любимка, защото освен безумно талантлива, шоколадовата дива винаги изглежда зашеметяващо. Даже напоследък знойната красавица гордо демонстрира по-гореща фигура отвсякога (спомняме си секси извивките й изпод прозрачната рокля от Met Gala). Така че определено сме готови да научим какви са нейните тайни за безупречна фигура.

Оказва се, че новият й най-добър приятел е 22-дневна веганска диета, за която самата Би споделя, че е първата диета, която наистина работи за нея.

"Природно не съм най-слабата жена на света, имам си моите извивки, така че се боря с диети от най-ранна възраст. Да намеря режим, който наистина работи и поддържа теглото ми в норма, е много трудно за мен. "

За да разработи този хранителен режим звездата си партнира с инструктора Марко Борхес, с когото работи от години и двамата достигат до тяхната 22-дневна революция. В основата на този хранителен режим стои идеята, че “са ни необходими 21 дни, за да се преборим с даден навик и точно толкова, за да си създадем нов”.

В конкретния случай, за да се освободи организма естествено от натрупаните килограми му даваме 22 дневна почивка от познатите храни и минаваме на веган диета, овен това през това време не приемаме алкохол и избягваме соя и глутен.

Бионсе е толкова впечатлена от диетата, че казва: "Толкова съм благодарна, че поех това предизвикателство и се доверих на Марко. Той е най-енергичният човек, когото познавам и всичко това е благодарение на решението му да живее по-здравословен начин на живот. Марко направи страхотна програма, която да мотивира хората и да ги накара да правят по-добри избори. Всичко, което трябва да направите, е да опитате. Ако аз мога да го направя, всеки може. Много съм развълнувана, че работя с него".

Бионсе толкова много вярва в тази идея, че дори стартира компания с Борхес за доставка на храна по домовете, приготвена според изискванията на диетата. Услугата за доставка е доста солена, около 600 долара, ако искате три хранения на ден в продължение на 22 дни, но, разбира се, можем да си приготвяме собствени вегански ястия у дома за много по-малко.

Ето и какво можете да хапвате:

Ако решите да готвите за себе си, избирайте пресни продукти, а не консервирани.

Салати
Зеленчуци
Плодове
Ядки
Варива
Ориз
Киноа
Булгур
Черен хляб
Мляко от ядки

Какво не можем да ядем:

Всякакви животински продукти
Паста
Шоколад (освен ако не пише, че е веган)

Ето и идеи какво да хапваме:

Закуска:

смути с плодове и ядки
2 филийки пълнозърнест хляб, запечен на тостера с авокадо и сладко
плодова салата

Обяд и Вечеря:

доматена супа
рататуй
задушени зеленчуци
салата от тиква и киноа
сладки картофи с нахут и къри
печен патладжан

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.