Следва

INSTAGRAM моменти... здрав дух в здраво тяло

Джулия Робъртс и Даниел Модър се развеждат!

Още един Холивудски брак е пред своя край...

People of art преди 8 години

Още един Холивудски брак е пред своя край. След 13 години заедно Джулия Робъртс и Даниел Модър, които се запознаха през 2001 година по време на снимките на „Мексиканецът”, са решили да прекратят взаимоотношенията си, като по всичко личи, че инициатор на раздялата е Даниел Модър.

Запознат със ситуацията източник казва, че Даниел ”просто е почувствал, че партньорството им е престанало да бъде истинско”, както и че на него му е писнало от твърде емоционалната му съпруга, която в един момент може да му крещи, а само след минута да започне да се извинява.



Това лято явно изобщо не е от благоприятните за уж най-непоклатимите бракове в Холивуд. Малко след новината, че 42-годишният Бен Афлек и 43-годишната Дженифър Гарнър се разделят идва и тази за края на семейство Робъртс-Модър. Злите езици говорят, че в резултат на развода 47-годишната Джулия може да се лиши от голяма част от своето състояние, оценявано на 225 милиона долара.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра