Следва

Шоколадово брауни с ягоди

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Сиара

Когато видим 28-годишната Сиара, моментално можем да кажем, че тази жена е истински физически и психически силна...

Health преди 8 години

Когато видим 28-годишната Сиара, моментално можем да кажем, че тази жена е истински физически и психически силна. Виждахме го в клиповете преди бременността й и сега, когато една година по-късно тя изглежда зашеметяващо във видеото към сингъла си “I Bet”. Но не мислете, че не е качвала килограми, докато носи сина си:

“Когато носех бебето, бързо научих, че бременна жена никога не бива да бъде оставяна гладна, защото става като Тасманийския дявол. Угаждах си с всичката вкусна храна, която има на света. Когато синът ми се роди и все още не можех да правя упражнения, продължих да ям. И качих 30 килограма.”

Как изглежда толкова фантастично днес? Споделя, че свалянето на килограми след раждането е много по-трудно от преди това. И все пак успява да свали близо 30 за едва 4 месеца! Искаме са знаем как! Предупреждаваме, включва много, много, много...

Тренировки

За спортния си режим Сиара разказва пред списание Shape:

“Качих се на пътечката още в деня, в който лекарят ми каза, че отново мога да спортувам и тренирах по два или три пъти на ден. Веднъж на ден ходех за едночасова сесия упражнения при личния си треньор Гунар Петерсон (треньорът на още куп звезди, включително Ким Кардашиян, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, бел ред.).

Тя представляваше кардио цикъл, който винаги включваше и боксови елементи. Беше 3-в-1 тренировка: за мускулите, за сърдечно-съдовата система и за мисълта. Трябва да бъдеш супер фокусиран, когато се боксираш. След три рунда, усещането е, че можеш да завладееш света”.

“По-късно самостоятелно правех по още две кардио сесии. Беше много интензивна програма и бях много силно фокусирана по време на спазването й. И всичко беше съпътствано с много изчистен хранителен режим..”

За хранителния режим

Сиара разказва, че хапва на всеки три часа. При нея това прави по 5 до 7 малки хранения, защото дните й в студиото са дълги. Най-много си позволява на обяд, след тренировка, защото тогава мазнините изгарят по-бързо. Старае се в менюто й да има повече протеини и по-малко въглехидрати.

За прегрешенията

“Давам си почивки. Когато спазвам стриктен хранителен режим, в някакъв момент трябва да хапна пържени картофки, чийзбургер и пица. И бисквитки “Oreo” и ванилов сладолед!”

За водата

“Вярвам, че пиенето на тонове вода и прочистването на системата е жизнено важно за тренировките. Наистина много ми помогна. Казвам си, че водата е моето лекарство и, за да се чувствам добре, трябва да пия по 3 литра всеки ден”

Mантрата

Това, което Сиара винаги си казва е “Храната никъде няма да избяга!”

“Нали се сещате за онези моменти, в които смятате, че трябва да изядете огромна порция паста тук и сега? Когато имам такива, се запитвам: наистина ли имам нужда от всичката тази храна точно сега? Пак ще мога да я имам, ако все още я искам, по-късно.”

“Искрено вярвам, че ако човек си запише целите, изрече ги на глас и работи за тях, те ще се случат.”

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.