Следва

Безценни сутрешни ритуали за блестящи вечерни красавици

Какво ново: Garnier Micellar Water, нежно почистване от раз!

Обожаваме своята кожа и държим да бъде чиста и сияйна! На пазара има безброй продукти борещи се за нашето внимание...

Beauty News преди 8 години

Обожаваме своята кожа и държим да бъде чиста и сияйна! На пазара има безброй продукти борещи се за нашето внимание, но ние изключително много държим на професионалната, направена с любов козметика, която няма да изсуши кожата ни.

За съжаление, това е често срещан проблем с почистващите агенти, които освен грима и излишния себум, премахват и значителна част от хранителния резерв на кожата, оставяйки я почти безпомощна. Но ние направихме страхотно откритие, което много държим да споделим с вас, читателите и това е Garnier Micellar Water!!!

Продуктите на марката се радват на огромна популярност и това никак не е случайно – за пореден път успяват да ни впечатлят с функционален продукт. Нежен, щадящ и не на последно място страхотно ефикасен. Почистването на лицето е станало толкова лесно, че дори най-нехайните сред нас, жените, няма да имат оправдание – Garnier са уловили формулата, отстраняваща грима и всякакви замърсявания по лицето само с едно нанасяне, без да е нужно търкане. Чувствителната кожа ще ни бъде благодарна – продуктът е напълно съвместим с такава, склонна към лесно раздразнение. Това се дължи на хипоалергенната формула на тоника – няма и следа от алкохол и парабени!

Препоръчваме!

More Beauty News