Следва

Захари Карабашлиев, Ваня Щерева и Владимир Зарев са жури на “Ръкописът”

Пенелопе Крус дебютира с нова пикси прическа на корицата на Vogue

Лицето на испанския Vogue през септември е вече ясно...

People of art преди 8 години

Лицето на испанския Vogue през септември е вече ясно. Едва ли има по-подходяща и по-заслужила да краси първата страница на най-важния брой от Пенелопе Крус, затова изобщо не се учудваме, че именно тя краси корицата на модната библия.

Красавицата блести с нова променена визия, и сякаш е отрязала косата си специално за сесията си в броя, посветен на борбата с рака на гърдата и най-вече на информираността относно превантивните мерки за тази коварна болест.

Горещата латина позира с новата си Пикси прическа, която е с напълно противоположно внушение от буйната и дълга коса, с която сме свикнали да я виждаме, но, оказва се, че съпругата на Хавиер Бардем всъщност носи перука за сесията, дело на модния фотограф Нико.

Повечето кадри са черно-бели, а на цветните тя позира в бледорозови тоалети - като цвета на панделката, символ за борбата с болестта.

Разбира се, не случайно именно тя е посланик на каузата в броя, тъй като 41-годишната носителка на Оскар промотира по този начин и своя нов филм - драмата "Ma Ma", в която тя играе жена, болна от рак, чийто живот е разбит на парчета, след поставянето на тежката диагноза.

Очаква се лентата да се появи на 11 септември, а дотогава не ни остава нищо друго освен да се наслаждаваме на чувствеността и женствеността на тази прекрасна жена!

Всички носят... рок версията на късата пикси прическа >>>

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра